Acasa Diverse Sony lansează Walkman® NW-ZX2 pentru audiofilii în mișcare

Sony lansează Walkman® NW-ZX2 pentru audiofilii în mișcare

by Dragos Schiopu

Familia legendară Sony Walkman® primește un nou membru creat special pentru audiofilii împătimiți. Noul Walkman® NW-ZX2 cu tehnologie High-Resolution aduce rafinamentul excepțional al standardului de înaltă rezoluție chiar în buzunar, oferindu-ți o audiție peste calitatea unui CD chiar și atunci când ești în mișcare.

Convertirea sunetului analog la formate digitale poate compromite claritatea semnalului original. Tehnologia High Resolution Audio păstrează mai multe detalii în timpul acestui proces de conversie, oferind astfel o experiență audio mai autentică și mai emoționantă.

Sony Walkman ZX 2

– Sunet puternic de înaltă rezoluție, datorită tehnologiilor S-Master HX™ și DSEE HX™
– Codec LDAC™ pentru îmbunătățirea experienței de ascultare atunci când alegi funcționarea wireless prin Bluetooth®
– Durată de viață de 60h a bateriei și o capacitate de stocare de 128GB (ce poate fi extinsă)
– Design premium din aluminiu

Noul Walkman® NW-ZX2 cu un design impresionant beneficiază de o serie de îmbunătățiri ale designului ce atrag după sine o calitate audio impresionantă și sunete ce păstrează fiecare nuanță a înregistrării originale.

Amplificatorul Sony S-Master HX păstrează în întregime detaliile semnalului audio în timpul procesării pentru a ajuta redarea cu acuratețe a sunetelor. Această tehnologie procesează cantități mari de date în format audio minimizând zgomotul și distorsiunea.

Sony-Walkman-ZX2_front

Tehnologia DSEE HX recreează sunetele înalte care sunt pierdute în timpul procesării semnalului audio. Sunetele ce au ca sursă fișiere MP3 sau CD sunt îmbunătățite, extinzând frecvența și profunzimea peste calitatea originală, până aproape de calitatea Hi-Res (corespunzând frecvenței 192 kHz/24-bit audio).

Detaliile care fac noul Walkman® NW-ZX2 potrivit pentru orice audiofil sunt evidente încă de la prima atingere. Cadrul dispozitivului este realizat din aliaj de aluminium pentru mai multă robustețe, în timp ce utilizarea cuprului pentru componentele interne reduce impedanța.

Sony-Walkman-ZX2_card

O altă îmbunătățire la nivel de design este reprezentantă de condensatorul dublu inclus în alimentator pentru a reduce variațiile de tensiune.

Circuitele audio sunt acoperite cu un strat fin de cupru cu bifenili policlorurați, iar cablurile sunt realizate din cupru OFC. Calitatea sunetului este îmbunătățită și prin utilizarea componentelor premium, inclusiv a bobinelor și rezistorilor de tip MELF și condensatoare cu caracteristici superioare. Nu mai puțin de șapte condensatori mari ‘OS-CON’ asigură claritatea sunetului și minimizează zgomotul de ieșire.

Două surse digitale în loc de una, cu oscilator de cristal dedicat pentru 44.1/88.2/176.4 kHz (CD/DSD) și 48/96/192 kHz, asigură claritatea audiției.

Sony-Walkman-ZX2

Noul Walkman® NW-ZX2 suportă codecul LDAC, iar conectivitatea Bluetooth® îți permite să asculți muzică la o calitate ridicată chiar și prin conexiune wireless. Transmițând pachetele de date de trei ori mai eficient și mai rapid decât tipul anterior de conexiune Bluetooth®, cu codecul LDAC te bucuri de o experiență audio îmbunătățită pentru toată muzica. Conectarea walkman-ului printr-o singură atingere, prin NFC, cu orice tabletă sau telefon compatibile se realizează fără efort și îți dă instantaneu acces la muzica preferată stocată pe dispozitive externe.
Pasionații de muzică apreciază cu siguranță capacitatea de stocare internă de 128GB ce poate fi extinsă, printr-un card microSD până la 256GB, spațiu suficient pentru mai mult de 1.700 de piese în format audio de înaltă rezoluție (spațiu ocupat de o piesă ajungând până la 150MB). În plus, autonomia este îmbunătățită cu noua baterie Li-ion de capacitate ridicată, astfel că poate fi utilizată pentru o perioadă de 60 de ore de redare a fișierelor MP3, după numai o singură încărcare.

Compatibilitatea Wi-Fi Dual-band (2.4/5 GHz) îți permite să asculți muzica preferată disponibilă în rețeua DNLA la calitate Hi-Res, fără nici un fel de intereferențe. Totodată, playerul dispune și de conectivitatea audio prin USB, astfel încât să asculți muzică în căști portabile și amplificatoare USB DAC, fără bruiaje digitale.

Noul Walkman® Sony NW-ZX2 cu tehnologie High-Resolution Audio from va fi disponibil în magazinele din Europa începând cu primăvara anului viitor.

s-ar putea sa-ti placa