Acasa Telefoane Sony lanseaza primul smartphone fara Ericcson la CES2012

Sony lanseaza primul smartphone fara Ericcson la CES2012

by Dragos Schiopu

O alta noutate mondiala la CES2012 este faptul ca Sony, a prezentat la Las Vegas, smartphone-ul Xperia S, primul produs fara Ericsson, doar sub brand propriu, acest lucru se datoreaza faptului ca japonezii au achizitionat actiunile Ericsson din cadrul Sony-Ericsson.

Xperia S este echipat cu sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, are un procesor dual-core de 1.5 GHz, un ecran de 4.3 inch si o camera foto de 12 megapixeli. Pe langa acestea, terminalul are un slot ce accepta o memorie atasabila de pana la 32GB.

Oficialii Sony au declarat la CES2012 ca noul Xperia S va permite conectare rapida intre toate dispozitivele marcii ce detin un ecran pentru a transfera si utiliza date la comun, de pe orice conexiune dintre un telefon, televizor, laptop sau tableta.

Transferul HD este disponibil si se face prin porturi DLNA sau HDMI, iar atunci smartphoneul este conectat la televizor, iar utilizatorii il pot controla cu ajutorul telecomenzii prin functia Bravia Sync.

La CES2012 japonezii au prezentat pe langa Sony Xperia S si alte doua smartphoneuri speciale pentru niponi si anume Xperia acro HD cu portofel Mobil, TV mobil si port infrarosu pentru transfer de informatii si Xperia NX – adica varianta japoneza la Xperia S.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.