Acasa Telefoane Smartphone-uri tri SIM de la LG si GooPhone

Smartphone-uri tri SIM de la LG si GooPhone

by Dragos Schiopu

LG L4 IICand spunem dual SIM ne gandim la niste producatori locali precum Allview sau la niste telefoane de slaba calitate provenite din China. Cu timpul, telefoanele dual SIM au inceput sa devina din ce in ce mai bune, iar producatori de renume precum Nokia, Samsung, si LG au deja telefoane dual SIM in portofoliu. Insa LG si GooPhone fac un pas inainte prin introducerea unor telefoane tri SIM ce suporta trei cartele. Desi majoritatea utilizeaza telefoane obisnuite ce suporta o singura cartela, iar telefoanele dual SIM nu sunt chiar pe placul tuturor, LG s-a hotarat sa lanseze LG L4 II cu noul procesor de la MediaTek ce suporta trei cartele. De asemenea si GooPhone are acelasi procesor.

LG L4 II s-a lansat in Brazilia, avand un display de 3,8 inci si rezolutie HVGA, procesor de 1Ghz ARM Cortex A9 si GPU PowerVR SGX531. Dispune de o camera de 3 MP, 4GB memorie interna si 512 MB RAM. El vine cu Android 4.1.2. Dupa cum putem observa, LG L4 II nu este un telefon de top, insa este suficient de bun pentru o piata precum cea din Brazilia. Nu dispune nici de camera secundara, dar are suport pentru card micro SD de pana la 32GB.

GooPhone X1+ ar urma sa ajunga pe piata asiatica la sfarsitul lunii august. Nu se cunosc specificatii despre acest telefon dar se poate presupune ca va avea o camera de 5 MP cu blit de tip LED.

GooPhone X1+

s-ar putea sa-ti placa