Acasa Jocuri Skin-uri gratis pentru jucatorii de League of Legends! Afla ceea ce trebuie sa faci pentru a le obtine!

Skin-uri gratis pentru jucatorii de League of Legends! Afla ceea ce trebuie sa faci pentru a le obtine!

by Dragos Schiopu

maxresdefault

League of Legends a devenit unul dintre cele mai jucate MOBA-uri din lume. Jocul s-a facut remarcat prin mai multe sisteme, incepand de la simplitate pana la marketing de foarte buna calitate. Cei de la Riot stiu intodeauna sa isi atraga jucatorii, stiu sa ii tina aproape de compania lor si sa le ofere unele dintre cele mai interesante beneficii. League of Legends este un joc gratuit, ce isi castiga existenta din RP-uri si cumpararea de icon-uri, skin-uri, boost-uri si mutari dintre un continent pe altul. Daca nu ati avut placerea sa faceti cunostinta pana acum cu League of Legends, cu beneficiile si caracteristicile unice, va putem spune ca cei de la Riot sunt printre primii dezvoltatori ce au reusit sa faca un astfel de joc exclusiv in limba romana, atat cu voci si sunete in limba romana cat si text. Riot-ul a atras o mare parte dintre jucatori romani din momentul in care au introdus acest sistem de voce.

Cu siguranta multi dintre jucatori isi doresc sa aiba cat mai multe skin-uri, sa aiba aspecte noi pentru caracterele preferate. Majoritatea skin-urile puse in vanzare de catre cei de la Riot au un pret aproape comun, cu o diferenta destul de mica unul fata de altul.

Cei de la Riot in comparatie cu ceilalti competitori ofera si cateva skin-uri gratis pentru jucatorii fideli. Din momentul in care activati skin-urile gratuite nu ve-ti mai avea nevoie de campion, intrucat il primiti gratuit odata cu skin-ul.

1. Tristana Riot Girl este unul dintre cele mai cunoscute skin-uri din League of Legends, iar pentru al obtine trebuie sa da-ti click pe butonul „Get Riot Girl Tristana” si sa urmati pasii impusi de catre cei de la Riot.

2. Dreadkinght Garen este unul dintre cele mai aspectuase skin-uri pentru League of Legends. Pentru al obtine trebuie sa da-ti fallow paginii de Twitter a celor de la Riot.

3. Unchained Alistar, cel mai puternic campion poate sa capete unul dintre cele mai interesante skin-uri. Pentru al obtine trebuie sa da-ti SUBSCRIBE paginii de Youtube League of Legends.

Toate aceste skin-uri va sunt oferite gratuit de catre cei de la RIOT si nu incalca cu nimic termenii si conditiile comunitatii.

s-ar putea sa-ti placa