Acasa Diverse Si amenzile pot fi platite cu telefonul

Si amenzile pot fi platite cu telefonul

by Dragos Schiopu

Platile facute de pe telefonul mobil nu mai sunt de mult timp o noutate deoarece ne-am obisnuit deja cu diferite aplicatii concepute fie de catre bancile unde avem cardul bancar sau de catre alte companii. Totusi se pare ca nu numai facturile pot fi platite folosind telefonul mobil ci chiar si amenzile pe care le luam, fie ca vrem sa fie ca nu, in trafic. Ba chiar nici acest lucru nu mai este o noutate, deoarece in prezent exista peste 20.000 de soferi care au platit amenzile folosind telefonul mobil.

Aplicatia celor de la Auto.Ro prin care pot fi platite amenzile de pe telefonul mobil are deja un an de existenta, motiv pentru care este deja destul de populara. In tot acest timp aplicatia a fost instalata pe 450.000 de dispozitive mobile, atat cu Android cat si cu iOS.

Nu am avut pana acum ocazia sa primesc o amenda in trafic insa stiu ca nu e chiar atat de usor sa platesti o amenda. Asta deoarece ai de mers prin oras la tot felul de institutii unde, dupa cum ne-am obisnuit deja, exista tot felul de cozi, mai mici sau mai mari, ceea ce inseamna foarte mult timp pierdut.

Cel mai mare avantaj al platilor amenzilor de pe telefonul mobil este intocmai faptul ca nu esti nevoit sa stai la nicio coada. Asta deoarece aplicatia nu va tine cont de faptul ca este ora 2.00 noaptea sau ca e duminica astfel incat vei putea plati amenda oricand doresti, foarte rapid fiind mai simplu sa beneficiezi de reducerea la jumatate a amenzii daca o platesti in 48 de ore.

De asemenea aplicatia este foarte usor de folosit. Nu avem de completat decat un formular iar mai apoi sa facem plata folosind un cont bancar. Dupa ce am trecut peste acesti doi pasi, vom primi pe mail o dovada iar amenda nu mai ramane decat o simpla amintire neplacuta.

Dupa cum ziceam si mai sus, inca nu am avut norocul de a primi o amenda in trafic insa probabil curand imi voi cumpara masina iar daca voi fi nevoit, cu toate ca sper sa nu fiu, voi plati amenda folosind aceasta aplicatie. Asta deoarece chiar urasc cozile.

aplicatie auto ro

s-ar putea sa-ti placa