Acasa Diverse Samsung Galaxy S2 este smartphone-ul ce functioneaza la -30 grade Celsius

Samsung Galaxy S2 este smartphone-ul ce functioneaza la -30 grade Celsius

by Dragos Schiopu

Revista MikroPC a realizat un test pe care smartphone-ul Samsung Galaxy S2 l-a trecut cu bine, rezultatele au fost incredibile mai ales ca acest telefon a reusit sa functioneze foarte bine la temperaturi cuprinse intre 38 de grade Celsius si – 30 de grade Celsius.
Redactorii celebrei reviste au testat 15 din cele mai utilizate telefoane mobile de pe piata Finlandei, in cadrul Weather Room situata in Centrul de Cercetare VTT de la Espoo. Acest laborator are toate conditiile necesare de testare a diferitelor gadgeturi la diferite temperaturi.

MikroPC a descoperit cum ca smartphone-ul Samsung Galaxy S2 functioneaza impecabil la temperaturi joase, s-a umblat la variatia de temperaturi joase pana s-a ajuns la -35 grade Celsius, acesta a fost singurul terminal din cele 15 testate, ce a reusit sa functioneze la temperaturi mai scazute de -30 grade Celsius.

Una din problemele majore pe care terminalele folosite in test le-au avut sunt legate de baterie, cand temperatura scade considerabul, telefoanele inregistreaza ca bateria fiind consumata chiar daca aceasta este 100% incarcata.

Asadar daca sunteti tentati sa va aventurati prin zone la temperaturi drastic de scazute, telefoanele Samsung va pot fi un adevarat ajutor in anumite situatii.

s-ar putea sa-ti placa