Acasa Diverse Samsung a anuntat aparitia unui televizor cu ecran masiv in cadrul CES

Samsung a anuntat aparitia unui televizor cu ecran masiv in cadrul CES

by Dragos Schiopu

Se pare ca tot in cadrul targului de tehnologie, CES, de anul acesta din Las Vegas au fost prezentate foarte multe noutati. Noutati ce cuprind produse din lumea IT, noi procesoare si noi sisteme, dar si noi modele de telefoane ce dispun de o tehnologie noua sau in cazul celor de la Samsung ce au prezentat noul televizor cu ecran masiv. Iar numele noului televizor este THE WALL avand in vedere dimensiunile gigant ale acestuia.

Ce este special la acest televizor?

In primul rand putem spune ca este un televizor gigant, cu o diagonala de 146 de inch si care beneficiaza de margini inguste. Ceea ce este interesant la acest tip de televizor este intocmai faptul ca acesta a fost construit bazandu-se pe tehnologia MicroLED ce determina o fidelitate vizuala foarte buna. Tot aici trebuie sa mai spunem ca THE WALL se poate configura in functiile de nevoile fiecarui utilizator in parte si de aspectul pe care il poate da acest televizor si pe care si-l doresc utilizatorii.

Si avand in vedere dimensiunile acestui televizor, THE WALL, cu siguranta acesta este dedicat doar caelor persoane ce au case foarte mari, spatioase, cu incaperi inalte, avand in vedere ca un astfel de televizor poate acoperi un intreg perete. Si cum cei de la Samsung nu au specificat pretul acestui tip de televizor, ne asteptam sa fie unul pe masura, dedicat numai unui anumit tip de clienti.

s-ar putea sa-ti placa