Acasa Diverse Google a achizitionat Divizia Smartphone a celor de la HTC

Google a achizitionat Divizia Smartphone a celor de la HTC

by Dragos Schiopu

Una dintre cele mai noi informatii despre Google este legata de finalizarea recenta a uneia dintre achizitiile pe care le-a facut aceasta mare companie, cu privire la divizia ce produce smartphone-uri pentru compania HTC. Bineinteles ca aceasta achizitie se considera a fi una de succes, avand in vedere ca cei de la Google vor sa concureze cu cei de la Samsung si Apple pe piata telefoanelor mobile.

Mai exact achizitia celor de la Google se rezuma la cumpararea unei divizii de aproximativ 2000 de ingineri care sunt specializati in dezvoltarea de smartphone-uri. Ceea ce este cu adevarat interesant este faptul ca acesti ingineri vor lucra tot din Taiwan pentru compania Google. Totodata se cunoaste si se stie, deja, faptul ca aceasta noua divizie este cea mai mare achizitie a celor de la Google.

Si pentru ca am amintit de aceasta noua achizitie nu trebuie sa uitam ca in trecut, cei de la Google au mai trecut printr-o experienta asemanatoare cu achizitionarea celor de la Motorola. Si care putin mai tarziu au vandut-o catre cei de la Lenovo. Si cum in prezent toate companiile mari se dezvolta ne asteptam ca in scurt timp sa ne bucuram de noile produse ale celor de la Google.

s-ar putea sa-ti placa