Acasa Diverse Revista CHIP apare din nou

Revista CHIP apare din nou

by Dragos Schiopu

revista_chip_2015Cu siguranta cei pasionati de tehnologie isi amintesc cu drag de revista CHIP. Aceasta oferea odata toate stirile si detaliile despre noutatile din IT si reprezenta astfel o sursa foarte importanta de informare pentru tinerii iubitori de tot ce tine de gadgeturi si tehnologie.

Totusi de aproximativ un an aceasta revista nu a mai putut fi cumparata de prin librarii sau de la chioscurile de ziare deoarece nu a mai fost tiparita din mai multe probleme, fie ele financiare sau chiar de inspiratie. Cert este ca aceasta poate fi cumparata din nou pentru doar 12 lei de la Inmedio.

Eu unul sunt sceptic in legatura cu relansarea revistei deoarece cred ca inainte se bucura de succes deoarece blogurile de it erau mult mai putine la numar si astfel informatiile pe internet erau mai greu de gasit, cel putin in limba romana. Astazi insa avem tot mai multe bloguri si site-uri cu stiri din tehnologie iar informatiile sunt oferite complet gratuit, la fel cum facem si noi pe Digipedia, si astfel presupun ca oamenii se vor gandi in felul urmator: de ce sa dau 12 lei pe revista atata timp cat pot intra pe internet ?

Interesant este insa faptul ca vesiunea in romana este 100% identica cu cea in germana, ceea ce ma face sa ma gandesc ca tot ce au facut ei au fost sa adapteze revista traducand-o. Totusi cei din Germania au si o versiune online a revistei care costa aproximativ 3 euro si astfel cred ca ei se descurca mult mai bine decat romanii, cu toate ca inca imi pastrez ideea ca cititorii vor prefera sa acceseze informatia gratuita decat sa plateasca pentru o revista care ofera informatii existente si in mediul online.

In ceea ce priveste insa succesul pe care il va avea revista, nu putem decat astepta sa vedem daca vor aparea si alte numere iar daca aceasta nu va mai fi tiparita, ne va fi clar ca relansarea a esuat.

Via: NWRadu.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Dante Flori 06-01-2015 - 10:21

Aveti dreptate acum cativa ani eram abonat la revista dar am renuntat,pretul era cam mare pentru informatii pe care le gaseam usor pe internet,totusi sa speram ca vor avea succes.

Comentariile sunt inchise.