Acasa Diverse Razboiul dintre Popcorn Time si Netflix continua

Razboiul dintre Popcorn Time si Netflix continua

by Dragos Schiopu

header-ui

Netflix si Popcorn time sunt cele mai cunoscute module software prin care se pot viziona filme online, ce se bat cap in cap pentru vizitatori. Din pacate Netflix a pierdut pentru un moment o mare parte din utilizatorii din Olanda, Popcorn time fiind cu mult mai apreciat si mai vizionat.

Cu toate ca Netflix este o un software legal, se pare ca devine din ce in ce mai slab fata de rivalul sau, Popcorn time care la momentul lansarii primei versiuni si-a facut griji din cauza competitiei legale. Datorita faptului ca Popcorn Time are o interfata similara cu cea de la Netflix, dar cu o viteza de procesare mult mai mare, este de multe ori confundat cu software-ul legal, facand ravagii printre cei ce isi doresc sa vizioneze clip-uri video in timp real pe internet gratuit. In acest moment in tarile occidentale pirateria Popcorn Time este cu mult mai apreciata fata de cea legala a lui Netflix.

Studiul pe baza caruia s-a ajuns la concluzia ca Popcorn Time este cu mult mai vizionat in Olanda, a oferit mai mult interes fata de versiunea pirat a acestuia, odata ce a fost lansat crescand exagerat de repede si intrecandul pe Netflix cu mai multe procente. Din pacate cei de la Netflix nu au ce sa faca in aceasta privinta, nu isi pot schimba originea si nu isi pot permite sa treaca pe o versiunea pirat, intrucat legea nu le permite fiind o firma inregistrata.

Conform unor statistici facute publice de catre TorrentFreak, conform aplicatiei Popcorn Time, s-a demonstrat ca acesta ar fi fost descarcat de peste 1,3 milioane de ori numai in Olanda. Desigur ca in tarile civilizate inca nu s-a adaptat atat de mult pirateria iar software-ul nu este intocmai in crestere, dar niciodata nu se stie, fiind vorba despre un continut gratuit si oferit in canitati foarte mari.

Din pacate Netflix nu este disponibil in Romania iar asta il face sa piarda cateva procente in fata lui Popcorn Time care este accesibil in toate tarile din lume.

1

s-ar putea sa-ti placa