Acasa Diverse Probleme cu tehnologia? SolutiiPC.ro iti vine in ajutor.

Probleme cu tehnologia? SolutiiPC.ro iti vine in ajutor.

by Dragos Schiopu

Daca pentru noi, cei pasionati de tehnologie, lucrurile stau intotdeauna bine si suntem mereu la curent cu toate noutatile tehnologice, asta nu inseamna ca toata lumea se descurca la fel de usor. De exemplu, alegerea unei tablete poate fi o adevarata bataie de cap pentru un necunoscator, la fel cand vine vorba de un telefon, televizor si, de ce nu, chiar si alte electrocasnice pe care le folosim in viata de zi cu zi si care devin din ce in ce mai inteligente si mai complicate.

Cand vorbim de tablete, toata lumea e interesata de cele mai bune tablete de pe piata, dar din pacate acestea au si cele mai ridicate preturi.

solutipc

Daca bugetul nu va permite una din tabletele de top, bineinteles ca si cele mai ieftine tablete sunt o optiune de luat in seama. De foarte multe ori, atunci cand sunt intrebat care este cea mai buna tableta, obisnuiesc sa raspund ca cea mai buna este aceea pe care ti-o permiti si dau exemplul cu studentul care nu poate economisi o suma mare de bani pentru un asemenea device.

De exemplu, eu pe Note 3 (care are si rol de tableta uneori) am dat 3200 de lei (nu stiu care mai e pretul in momentul de fata, dar probabil ca nu a scazut prea mult). Nu pot spune unui student sa puna 100 de lei pe luna deoparte si sa isi ia peste 30 de luni (adica mai bine de doi ani) un telefon sau o tableta la acest pret. Nici macar o tableta de 1500 de lei nu pot sa ii recomand la bugetul pe care il poate avea el. Asa ca sfatul meu e sa stranga banii 3-4 luni si sa isi ia o tableta iefina. Da, probabil ca tableta de 300-400 de lei nu se va misca nici pe departe la fel de rapid ca Note-ul meu, probabil ca rezolutia la ea e groaznica si probabil ca se si blocheaza des. Dar iti poti verifica e-mailul pe ea la fel de bine ca si pe telefonul meu, poti cauta pe ea o informatie pe internet la fel ca si pe telefonul meu si poti la fel de bine sa folosesti google maps sau orice alte aplicatii de care ai nevoie la fel de bine ca pe telefonul meu.

De aceea, de cele mai multe ori, atunci cand sunt intrebat care este cea mai buna tableta, am obiceiul sa aflu mai multe informatii legate de bugetul pe care il are respectivul pentru o tableta si de necesitatile lui. Pentru ca in functie de acestea doua, pot face cele mai bune recomandari.

s-ar putea sa-ti placa