Acasa Telefoane Probleme cu browserul pe Nokia 220

Probleme cu browserul pe Nokia 220

by Dragos Schiopu

Abia ti-ai cumparat un telefon Nokia 220, il configurezi pentru a-l folosi pe internet si, surpriza, browserul nu se deschide. Eroarea care apare poate fi „aplicatia s-a oprit brusc” sau „aplicatia nu poate fi deschisa acum”. Faci o inchidere si repornire a aparatului, una dintre cele mai de baza solutii , insa eroarea persista.

nokia-220

Incerci o revenire la setari de fabrica dar eroarea continua sa apara, pentru ca de fapt, eroarea aceasta chiar este una din fabricatie.

Te vei gandi ca ai fost pacalit, ca Vodafone, Orange, Telekom sau ce operator mai vinde telefonul ti-a vandut un telefon cu probleme. Probleme cu browserul pe Nokia 220 se manifesta insa numai pentru o anumita serie de modele Nokia 220.

Ai putea trimite telefonul in service dar asta ar insemna sa stai fara telefonul tau nou pana la 14 zile calendaristice. O alta solutie ar fi sa ii faci un update de soft conform instructiunilor de pe nokia.com/ro.

Cea mai recenta versiune de software pentru Nokia 220 Dual SIM este 20.14.11.
Ce rezolva ea?

  • S-a adaugat caracteristica de descarcare si redare de pe YouTube
  • S-a remediat eroarea „Contactele nu sunt pregatite”
  • S-a actualizat versiunea de Browser Nokia Xpress
  • Imbunatatiri generale de stabilitate si de performanta.

Poti actualiza softul folosind Software Recovery Tool. Ar trebui sa creezi o copie de rezerva a datelor de pe telefon si sa te asiguri ca ai telefonul incarcat 100% inainte de a incepe aceasta actualizare de soft.

Mai multe detalii gasesti in sectiunea de asistenta a site-ului nokia.com/ro.
Daca ai cea mai mica indoiala ca nu vei reusi, indicat ar fi sa ceri ajutorul unui specialist sau sa trimiti telefonul in service.

In acelasi timp, inainte de orice procedura, va trebui sa iei legatura cu cei care ti-au vandut telefonul pentru a te asigura ca actualizarea de soft nu va duce la anularea garantiei.

Ai probleme cu browserul pe Nokia 220? Impartaseste cu cititorii Digipedia.ro cum ai reusit sa o rezolvi lasand un comentariu mai jos.

s-ar putea sa-ti placa

3 comentarii

Petre Dănuţ Andrei 20-12-2014 - 11:54

eu nu recomand acel browser de la Nokia. Nici nu imi pasa daca merge sau nu. Opera mini pentru terminalele Nokia este o alegere foarte buna.

blech1992 22-01-2015 - 13:25

prietene daca nu merge browserul cum mama naiba descarci tu opera???

Petre Dănuţ Andrei 24-01-2015 - 12:45

il descarca cineva si il trimite prin bluetooh. nu cred ca este o operatiune dificila. am folosit nokia 3 ani si doar pe browser-ul opera am stat. de asemenea exista si cablu de date.

Comentariile sunt inchise.