Acasa Diverse Primul Vine realizat in spatiu

Primul Vine realizat in spatiu

by Dragos Schiopu

Un astronaut, pe numele sau Reid Wiseman face un lucru care pe Pamant este o banalitate, insa in spatiu este ceva uimitor. El face lucrurile pe care le face orice astronaut, dar, de asemenea, are timp si pentru a interactiona cu publicul de pe Terra cu o serie de imagini din spatiu, toate postate pe contul sau de Twitter, care este si foarte activ de altfel.

Facand aceste lucruri, s-a gandit sa treaca la un nivel superior, asa ca a realizat un Vine din mai multe fotografii, un time-lapse mai exact. Acesta, prin imaginile lui, a aratat cum se invarte mai exact Pamantul si Soarele.

Toate fotografiile lui Reid Wiseman sunt surprinse din Statia Spatiala Internationala (ISS). Pentru multi a ramas un mare semn de intrebare cum este posibil ca astronautii sa vada in permanenta Soarele, dar exista o explicatie pentru acest lucru. ISS face o orbita in jurul Pamantului la fiecare 90 de minute, astfel ca astronautii pot vedea 16 rasarituri si apusuri de soare in fiecare zi.

Este programat ca Wiseman sa ramana pe Statia Spatiala Internationala pana la sfarsitul toamnei din acest an, asa ca am putea sa vedem mult mai multe Vine-uri si imagini impresionante, imagini pe care o pondere foarte mica din populatia lumii le poate vedea in toata splendoarea lor. In tot acest timp, tin sa precizez faptul ca feed-ul de Twitter al lui Reid Wiseman este o adevarata mina de aur de fotografii superbe si interesante luate de acolo, de sus.

Acesta reuseste sa posteze de mai multe ori pe zi, surprinzand de fiecare data cate un moment numai bun de fotografiat: cum se vede Chicago la ora 4 dimineata, cum se vede Dubaiul din spatiu noaptea, dar si alte lucruri interesante.

Puteti sa il urmariti si voi pe Wiseman, contul sau de twitter fiind acesta.

s-ar putea sa-ti placa