Acasa Telefoane Prima imagine surprinsa cu BlackBerry 10 Superphone

Prima imagine surprinsa cu BlackBerry 10 Superphone

by Dragos Schiopu

Desi BlackBerry o duce cam rau in ultima vreme, iata ca speranta moare ultima si asta datorita faptului ca aflam stiri noi despre un nou proiect al canadienilor de la RIM.
Cu totii am crezut ca in primul trimestru nu vom primi nimic de la RIM, nici stiri si nici produse noi, dar uite ca ne-am inselat pentru ca de curand s-a lansat BlackBerry Bold 9790, iar acum super surpriza sezonului care ne lasa fara cuvinte se numeste BlackBerry 10 Superphone, purtand si numele de cod „London”.

Despre BlackBerry London s-a vorbit mult timp, dar nu au existat decat suspiciuni si mici zvonuri despre ceea ce va fi, ei bine acum cei de la CrackBerry au facut publica prima imagine mai serioasa si demna de luat in seama ce-l infatiseaza pe noul BlackBerry Smartphone 10.

Totusi prima imagine al lui London, aducea mult a designului folosit pe BlackBerry Porsche Design P’9981 si cand zic asta ma refer la liniile drepte si dure ce conturau smartphone-ul, in schimb imaginea prezentata si de noi aduce mult a BlackBerry PlayBook, tableta celor de la RIM, ce are colturile rotunjite, culoare neagra si alte aspecte care ne pun un pic in dificultatea de a ajunge macar din punctul de vedere al aspectului la o concluzie.

Zvonurile spun ca acest proiect BlackBerry London este pregatit exclusiv celor din Marea Britanie, mai existand in lucru si versiunile „Laguna” si „Lisabona” pentru piata americana si vor fi comercializate exclusiv de catre operatorii de telefonie mobila AT&T, Sprint si Verizon. Tind sa cred totusi ca ideea de nume de cod ce ne duce cu gandul la capitala Angliei nu este altceva decat un omagiu cetatenilor englezi pentru ca acolo, locul 1 pe piata la numarul de smartphone-uri vandute le detine BlackBerry, in schimb in Statele Unite ale Americii, compania RIM va trebui sa faca un imens tam-tam pentru a se impune in fata consumatorilor.

Despre partea hardware se spune ca BlackBerry Superphone 10 ar avea un procesor dual-core de 1.5 GHz, mai departe de atat vom afla cu timpul, si cel mai important va fi sa aflam daca se va bate cot la cot cu iPhone 4s si Samsung Galaxy SII.

Se pare ca BlackBerry pregateste Asul din maneca si se pregateste sa ne surprinda, tocmai acum cand piata smartphone-urilor cu ecran tactil este la mare cautare in intreaga lumea.

[via Crackberry.com]

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.