Acasa Diverse Premiantii de la Mobile World Congress 2012

Premiantii de la Mobile World Congress 2012

by Dragos Schiopu

Cel mai important eveniment din Europa din domeniul tehnologiei, Mobile World Congress 2012 ce a avut loc la Barcelona zilele acestea si-a desemnat castigatorii premiilor Global Mobile Awards.

In competitie au intrat multe produse existente deja pe piata dar si ce vor urma sa fie lansate pentru publicul larg. Cel mai ravnit premiu al momentului a fost luat de catre Samsung Galaxy S2, lucru care probabil ii vor face pe cei de la Apple sa fie mai senzationali cu privire la viitorul iPhone 5.

In competitie la diferite categorii au intrat smartphone-uri precum iPhone 4s, HTC Desire S, Nokia Lumnia 800, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy Nexus si multi altii, lista castigatorilor fiind urmatoarea:

– Best feature phone – Nokia C3-00
– Best manufacturer – Samsung
– Best Mobile Tablet – Apple iPad 2
– Best Mobile App for consumers – Angry Birds Rio
– Best Innovative Mobile App – Swiftkey
– Best App – alegerea juriului – WhatsApp
– Best consumer Mobile Service – Google Maps for Android
– Best Mobile Broadband Technology – KT for KT’s Premium WiFi Solution
– Best New Mobile Handset, Device or Tablet at Mobile World Congress 2012 – Nokia for Nokia 808 Pure View
– Best Network Product or Solution for Serving Customers – Turkcell for Turkcell TiklaKonus.

JK Shin, Presedintele Diviziei de IT si Comunicatii Mobile din cadrul Samsung Electronics, a declarat: „Suntem onorati sa primim aceasta distinctie din partea GSMA, pe care o consideram o marturie a inovatiilor si calitatii produselor Samsung in ceea ce priveste dispozitivele mobile, precum si atentia acordata preferintelor utlizatorilor”. Premiul a fost acordat de catre GSMA, gazda targului de gadgeturi Mobile World Congress 2012 de la Barcelona.

Cele mai importante lansari ale anului 2011, care au facut ca Samsung sa fie cel mai bun producator din lume pentru anul 2011, au fost declarate ca fiind lansarea lui Samsung Galaxy S II, cel mai recunoscut smartphone pe Android din lume, Samsung Galaxy Note, care a inaugurat o noua categorie printre gadgeturi si anume cea de tableta-telefon dar si Samsung Galaxy Tab 10.1, una din cele mai subtiri tablete din lume.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Mda 04-03-2012 - 19:53

Teava de om ce esti. IPHONE-ul nu a fost prezent, nu a participat.

Comentariile sunt inchise.