Acasa Diverse Apple ar putea lansa tableta iPad 3 in aceasta luna Martie

Apple ar putea lansa tableta iPad 3 in aceasta luna Martie

by Dragos Schiopu

Apple a lansat o invitatie catre jurnalisti pentru un eveniment ce va avea loc pe 7 martie 2012, multi isi dau cu parerea si spun ca va fi vorba despre tableta iPad 3.

Din pacate inca nu sunt imagini si nici informatii privind a treia generatie a tabletei celor de la Apple, doar se preconizeaza ca ar fi un iPad HD, mai pe scurt si pe intelesul fiecaruia, cu Retina Display, o rezolutie de 2048×1536.

Se tot vorbeste despre o tableta creata foarte atent, foarte eleganta ce va avea LTE (4G), un procesor cu mult imbunatatit si se asteapta de la iPad 3 sa depaseasca cele 50 de milioane de exemplare de iPad 2 vandute.

Jurnalistii au aflat ca Belkin si Griffin listeaza noi carcase pentru un produs numit iPad HD, exista posibilitatea ca iPad 3 sa fie defapt un iPad 2s numit defapt iPad HD, multe informatii circula in momentul de fata si nu putem fi siguri inca de nimic.

Nu ne mai ramane decat sa asteptam data de 7 martie cand Apple va lansa ceva, noi ca si restul presei internationale, speram sa fie tableta iPad 3.

s-ar putea sa-ti placa