Acasa Jocuri Piratii din Caraibe – jocul gratuit de la Disney

Piratii din Caraibe – jocul gratuit de la Disney

by Dragos Schiopu

Pentru fanii filmelor din seria Piratii din Caraibe, Disney a lansat jocul Pirates of the Caribbean: Master of the Seas. Acesta se poate juca pe Android si este disponibil gratuit, avand nevoie de cel putin 40 MB disponibili pentru instalare.

Creatorii acestui joc au gandit aventura virtuala intr-un mod cat mai constructiv si mai incitant. Astfel, avem posibilitatea de a face echipa alaturi de prietenii din viata reala, formand o ceata de pirati temuti pe toate marile. Ideea este desigur inspirata din filmul original si consta in indeplinirea unor misiuni. Piratii navigheaza din insula in insula in cautarea de aur si comori ascunse. Nu este insa atat de simplu sa gasiti comorile si sa cuceriti ce va iese in cale, fiindca va trebui sa infruntati cete intregi de pirati care alearga la randul lor sa indeplineasca aceste misiuni. Puteti face aliante in cazul in care nu va descurcati pe cont propriu, alaturi de echipajul din care faceti parte, sau puteti recruta cat de multi pirati puteti, nefiind deocamdata o limita impusa in acest sens. Numarul de pirati care poate creste la nesfarsit nu mi se pare tocmai un atu al acestui joc, dar probabil ca va fi limitat in cazul in care se constata ca acest lucru conduce la un randament scazut al jocului.

Cu cat incheiati mai multe misiuni, cu atat va veti imbogati mai tare ca echipaj si va puteti consolida si upgrada corabia. De asemenea, aveti la dispozitie „quest-uri” de pe urma carora puteti castiga aur in plus si puteti face noi achizitii.

Noi pirati in echipajul propriu puteti angaja cautandu-i dupa nume, sau prin intermediul Facebook. Numarul de pirati conteaza desigur la cresterea puterii unui echipaj si in consecinta la castigarea bataliilor.

Asadar, ideea generala este aceea de a colinda marile si de a pune mana pe comori inaintea altor pirati, cu care va veti confrunta inevitabil, pentru a le arata cine este seful marilor.

Jocul pare captivant si plin de aventura virtuala, iar daca esti si fan al povestii, atunci trebuie sa afli mai multe detalii de aici.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Robert 31-10-2012 - 16:21

L-am încercat şi eu. Prima dată chiar mi-a plăcut, era foarte frumos, dar după următorul update l-am dezinstalat. Este plin de reclame, drenează bateria foarte repede. Jocul este grozav, păcat că foamea de bani îl strică.

Mihai 14-01-2013 - 16:52

e super tare jocul ! l-am jucat pacat ca mi se descarca foarte repede bateria …

Comentariile sunt inchise.