Acasa Telefoane OnePlus One disponibil fara invitatii doar o ora

OnePlus One disponibil fara invitatii doar o ora

by Dragos Schiopu

OnePlus One este un terminal de nota 10. Telefonul are un design foarte bun si impresioneaza pe partea de hardware si software, dar marele sau dezavantaj este disponibilitatea pe piata. Astfel, cei care doresc un astfel de terminal au nevoie de invitatii pentru a putea cumpara telefonul.

one_plus_one_pret_digipedia

OnePlus One este un terminal foarte bine gandit. Are o autonomie mare si un ecran generos. Despre hardware nu are rost sa mai vorbim pentru ca aveti pe Digipedia o multitudine de articole legate de acest smartphone (link articol). Pretul telefonului insa este destul de mic fata de terminalele de top ale companiilor mari. Astfel, OnePlus One si-a castigat un renume mai ales ca vine cu CyanogenMod.

Insa sistemul de cumparare pentru OnePlus One este destul de interesant. Cei de la Oppo nu au dorit sa creeze chiar un telefon accesibil pentru toata lumea asa ca au inventat un sistem bazat pe invitatii. Acest sistem permite vanzarea unui numar mic de terminale, dar adevaratul scop este reclama gratuita de care a beneficiat Oppo.

Totusi, cei de la OnePlus au decis sa vanda terminalul fara invitatii timp de o ora pe data de 27 octombrie. Probabil serverele vor ceda daca vor fi mult prea multi vizitatori, insa cei de la OpnePlus spun ca s-au pregatit pentru acest eveniment, iar serverele nu vor ceda. Poate ca multi vor fi dezamagiti de faptul ca OnePlus nu se va vinde fara invitatie, dar vor fi si cateva persoane fericite ca vor reusi sa isi cumpere acest terminal. In mod clar cei care vor reusi sa cumpere terminalul pe data de 27 octombrie nu vor fi multi la numar si asta pentru ca serverul ar putea sa faca probleme la un numar mare de intrari pe site.

s-ar putea sa-ti placa