Acasa Diverse Oamenii care fac bani din YouTube, printre acestia este si un copil de doar 9 ani

Oamenii care fac bani din YouTube, printre acestia este si un copil de doar 9 ani

by Dragos Schiopu

Nu cred ca mai este o mirare faptul ca se fac bani grei din YouTube. Chiar daca pare usor sa stai in fata unui calculator si sa postezi videoclipuri care sa-ti aduca bani, nu lucrurile nu sunt chiar asa. La randul lor, oamenii care fac bani din YouTube au si ei foarte mult de munca deoarece trebuie sa isi promoveze canalul, sa lucreze la montajul videoclipurilor samd.

Social Blade a realizat un studiu in urma caruia au fost selectati 15 dintre cele mai influente persoane care fac bani din platforma de videoclipuri Youtube.

Topul arata cam asa:

1.DisneyCollectorBR

Detinatorii acestui canal au castiguri cuprinse intre 1.5 milioane si 23.4 milioane pe an. Videoclipurile acestora nu contin nimic altceva decat despachetarea unor jucarii marca Disney. De asemenea cei care se filmeaza se si joaca cu jucariile respective.

2.PewDiePie

Pasionatii de jocuri video au auzit cu siguranta de PewDiePie. Pentru cei care nu au cunostinte in domeniu, acesta este un canal de Youtube cu videoclipuri amuzante din jocuri video iar castigurile sale sunt de aproximativ 19 milioane de dolari anual.

3.LittleBabyBum

LittleBabyBum este un canal de Youtube care produce rime animate si astfel reuseste sa castige anual intre 845.000 si 13.5 milioane de dolari.

4.Stampylonghead

De Minecraft cu siguranta ati auzit. Poate ca pare un joc banal insa exista persoane care posteaza videoclipuri pe Youtube si castiga bani grei din acest lucru. De exemplu canalul Stampylonghead are castiguri de  pana la 12 milioane de dolari pe an. Acesta mai posteaza insa si videoclipuri despre alte jocuri.

5.Popularmmos

Un alt canal ce publica videoclipuri cu gameplay-ul Minecraft este Popularmmos. Acesta are si el castiguri de aproximativ 11-12 milioane de dolari pe an.

6.Blucollection

Un canal ce castiga intre 720.700 si 11.5 milioane de dolari pe an postand videoclipuri cu un adult ce se joaca Play-Doh si alte jocuri de acest gen.

7.DisneyCarToys

Acesta este un canal ce publica filmulete pentru copii si astfel castiga pana la 10.3 milioane de dolari pe an.

8.MarkiPlierGame

MarkiPlierGame este un canal despre gaming iar din comentariile asupra jocurilor video, detinatorii castiga aproximativ 9.5 milioane de dolari pe an.

9.TheDiamonMinecart

Dupa cum probabil v-ati dat seama, acesta este un alt canal de Minecraft iar castigurile sale sunt de pana la 9.5 milioane de dolari.

10.Jacksepticeye

Un alt canal pentru gameri este Jacksepticeye, persoana care se declara cel mai energic comentator al jocurilor video de pe aceasta retea, iar castigurile sale sunt de aproximativ 9 milioane de dolari.

11.MaterCarClub

Videoclipurile in care adultii se joaca cu jucariile copiilor aduna anual pana la 8.4 milioane de dolari. Fain, nu ?

12.Vanossgaming

Se pare ca persoanele care posteaza videoclipuri despre gaming sunt cele mai bogate. Vanossgaming publica clipuri de comedie cu jocuri video si castiga pana la 8.3 milioane de dolari anual.

13.TheEducVideos

Tot un canal cu jucarii este si TheEducVideos insa in acest caz protagonistii sunt copii. Acestia reusesc sa castige anual 9 milioane de dolari.

14.Itsbabybigmouth

Te-ai fi gandit sa te filmezi cand deschizi un ou de ciocolata si sa publici videoclipul pe Youtube ? Ei bine se pare ca cineva a facut-o iar acum castiga aproximativ 9 milioane de dolari.

15.Vegetta777

Ultimul canal este Vegetta777. Acesta publica tot comentarii pentru jocurile video insa in spaniola si astfel reuseste sa castige 8 milioane de dolari.

Pe final, va las un videoclip al unui copil de doar 9 ani care castiga aproximativ 1 milion de dolari pe an:

youtube-platit

 

 

s-ar putea sa-ti placa