Acasa Diverse O pereche de blugi cu care iti poti incarca iPhone-ul

O pereche de blugi cu care iti poti incarca iPhone-ul

by Dragos Schiopu

Cu siguranta blugii reprezinta cel mai intalnit obiect vestimentar din garderoba fiecaruia dintre noi, asa ca nu a durat foarte mult pana sa ajunga tehnologia pana si la o simpla pereche de pantaloni. Asa cum orice poate deveni smart, la fel si hainele pe care le purtam pot deveni putin mai utile in viata de zi cu zi.

HELLO_CECILY_0069wPot spune ca unul dintre cele mai urate lucruri care ti se pot intampla este sa ramai fara baterie la telefon intr-o calatorie, sau mai rau, atunci cand chiar ai nevoie de el. Special pentru a rezolva aceasta problema, Joe’s Jeans a lansat o pereche de blugi care poarta numele de #Hello jean, ei avand o deschidere speciala deasupra de buzunarul consacrat de la spate pentru o baterie, aceasta putand sa incarce unul dintre modelele de iPhone 5, 5S si 6, telefonul fiind asezat intr-un alt buzunar special.

Si da, ati observat bine, din aceasta lista lipseste imensul iPhone 6 Plus.

Screen-Shot-2015-08-03-at-9Noua pereche de blugi costa 189 de dolari, insa acestia nu vin cu bateria inclusa, pentru a avea intregul pachet trebuie sa mai adaugati inca 49 de dolari pentru a putea folosi blugii la adevarata lor valoare.

Conectivitatea dintre baterie si telefon se face printr-un cablu USB ascuns in cusatura, facand legatura dintre cele doua buzunare speciale. Singurul inconvenient ar putea fi ca telefonul este intr-o oarecare masura mai vizibil, dar acest lucru nu cred ca poate afecta foarte mult daca persoana care poarta telefonul este foarte responsabila.

Intentia celor care au produs aceasta pereche de blugi este aceea de a nu te mai pune in situatia sa cari dupa tine de acasa incarcatorul, iar, totodata, sa cauti intotdeauna o priza. In acest fel vei avea mereu telefonul incarcat cat timp ti telefonul in buzunarul special si conectat la baterie.

Iar ca o observatie, daca va decideti sa achizitionati o asemenea pereche de blugi, sa nu uitati sa scoateti bateria din acestia atunci cand ii spalati.

s-ar putea sa-ti placa