Acasa Telefoane O aplicatie tot mai buna, Shazam

O aplicatie tot mai buna, Shazam

by Dragos Schiopu

shazamCu siguranta toata lumea cunoaste celebra aplicatie care a intrat de ceva timp pe telefoanele noastre inteligente. Shazam ne ajuta in identificarea de melodii intr-un mod cat se poate de impecabil aratandu-ne pe deasupra multe alte caracteristici.

Cand a debutat aceasta aplicatie pot spune ca foarte multe persoane au inceput sa vada care este putearea unui „smartphone”, s-au facut multe spoturi video si s-a demonstrat ca un asemenea lucru este posibil. Acum aplicatia este un mod foarte elegant si aproape la mana oricui, adica nu mai trebuie sa intrebi in stanga si in dreapta cine este artistul care canta sau cum se numeste melodia.

Notiuni de baza despre Shazam:

Pe ecranul principal in mijloc avem butonul Shazam care o data apasat incepe sa „asculte” tot ce este in jur. Mai avem butonul de tag care permite navigarea prin alte melodii, dar si sa ascultam ceea ce au ascultat prietenii nostri, evident, daca optam sa ne conectam cu contrul de Facebook.

Butonul Exploreaza ofera o harta unde puteti vedea unde marcheaza oamenii anumite melodii. Iar nu in ultimul rand, in dreapta jos, avem un buton Pulse in care putem naviga prin listele cu cele mai populare cantece din aplicatie.

Totodata, avem si alte optiuni in Shazam. O data ce melodia este scanata o putem asculta cu Spotify sau Rdio, dar totodata sa vizualizam clipuri pe YouTube s-au chiar sa cumparam respectiva piesa direct din iTunes. Exista, de asemenea, si butoanele de optiuni pentru postarea in retelele de socializare.

Aplicatia aceasta mai are un avantaj foarte mare, poate asculta muzica si reclame in mod autamat fara ca aceasta sa fie pornita. Avem un comutator in dreapta sus, asa ca putem sa acultam linistiti la radio sau oriunde anumite melodii si nu conteaza daca am uitat sa pornim aplicata, in acest mod putem afla ulterior cum se numesc anumite piese pe care le-am ascultat.

Dezvoltatorii Shazam nu doresc sa se opreasca aici, sunt mereu in cautarea de a dezvolta cat mai mult aplicatia, dar totodata, sa aiba functionalitatea de a detecta melodii din cat mai multe tari.

Este Shazam un must have pentru telefoanele noastre?

s-ar putea sa-ti placa