Acasa Telefoane Nokia 110 4G – un telefon clasic cu un design si tehnologie in pas cu vremurile

Nokia 110 4G – un telefon clasic cu un design si tehnologie in pas cu vremurile

by Dragos Schiopu

Noul telefon Nokia 110 4G aduce caracteristici moderne pentru un telefon clasic ce se vrea la un alt nivel. Printre cele mai interesante astfel de caracteristici putem vorbi despre conectivitatea 4G care va oferi in viitorul apropiat apeluri VoLTE HD la o calitate mult mai buna, designul in pas cu moda – tehnologia are parte de meniuri imbunatatite, precum si functie text-to-peech, si totodata aduce in prim-plan o calitate superioara a telefoanelor considerate pana acum clasice.

Si chiar daca Nokia 110 4G a fost creat intr-o forma moderna, acesta este usor de utilizat imbinand armonios toate caracteristicile sale deosebite. Totodata aducem la cunostinta faptul ca Nokia 110 4G este cel care impune noi standarde pe piata telefoanelor clasice. Si pentru ca toate lucrurile sunt realizate cu maiestrie, telefoanele Nokia au fost supuse unui intreg set de teste de calitate si durabilitate, astfel incat sa nu apara niciun fel de dubiu sau problema care sa conteste calitatea acestora.

De altfel Nokia 110 4G are parte de o carcasa texturata imbinand trasatura robusta cu finisajul premium. Tot aici mai putem adauga puterea bateriei, aceasta fiind de 1020 mAh, ceea ce face ca telefonul sa functioneze ori de cate ori veti avea nevoie. Tehnologia 4G VoLTE, cea care insoteste acest telefon este si cea care ofera conversatii la un alt nivel avand parte de apeluri vocale HD care v-ar putea da impresia ca sunteti chiar langa persoana cu care purtati respectiva conversatie, indiferent de distanta dintre voi.

Pe langa acestea, Nokia 110 4G mai are parte si de un buton care inglobeaza o gama larga de atribute, printre care jocurile clasice (cunoscutul joc Sarpe), radio FM atat wireless, cat si prin cablu, acces la internet, video si MP3 player, dar si un spatiu de stocare generos de pana la 32 GB. Navigarea se poate realiza foarte simplu si intr-un mod eficient avand parte de meniuri marite, iar cu noua functie de citire veti putea transforma textul in vorbire, astfel incat telefonul Nokia 110 4G sa va poata citi indicatiile a ceea ce rulati fara ca voi sa mai fiti nevoiti sa priviti telefonul.

Iar daca printre cei ce au vizualizat acest articol se afla si persoane ce isi doresc sa achizitioneze un astfel de telefon o pot face, deoarece Nokia 110 4G este disponibil si in Romania pe culoarea Negru, avand un pret recomandat de 179 RON.

s-ar putea sa-ti placa