Acasa Jocuri Need for Speed Unbound Volumul 4: Descoperă Adrenalina, Mașinile Epice și Evenimentele Noi

Need for Speed Unbound Volumul 4: Descoperă Adrenalina, Mașinile Epice și Evenimentele Noi

by Dragos Schiopu

Dacă ești un entuziast al curselor auto și iubești să te plimbi cu mașini de lux pe străzile digitale, pregătește-te să îți satisfaci pasiunea cu noul Need for Speed™ Unbound Volumul 4, care va fi lansat pe 16 august.

Adrenalina Porsche

Celebrând 75 de ani de Porsche, această ediție aduce evenimente tematice și elemente de design axate pe această marcă de prestigiu. Piloții vor avea șansa de a câștiga un model Porsche Taycan Turbo S (2022) complet electric, o combinație de tradiție și inovație care va captiva orice fan al mărcii.

Provocări și Recompense

Jucătorii se pot aștepta la o serie de noi provocări, precum evenimentele de Linkups și provocări zilnice sau săptămânale, unde poți câștiga XP și noi modele de mașini. Iar cu noul Speed Pass, ce aduce 75 de noi categorii de designuri și personalizări, vei avea suficiente motive să te întorci și să concurezi pentru acele recompense epice.

Misiuni Electrizante cu Gauntlet

Cu noile campionate Gauntlet, vei avea parte de fiorul suprem al curselor de stradă, confruntându-te cu polițiștii din Lakeshore. Îți poți testa limitele și abilitățile de pilotaj, cu promisiunea unor recompense mari dacă reușești să evadezi. Dar, ca în orice cursă, există riscuri, iar dacă ești prins, recompensele se pot evapora.

Conținut Premium și Pachete Exclusive

Dacă ești în căutarea unui plus de stil, pachetul Hip Hop Origin Swag Pack te va tenta cu siguranță. Celebrând rădăcinile hip hop-ului și cultura urbană, acest pachet vine cu o serie de articole cu design unic și, evident, cu legendarul Mercedes-AMG G 63 (2017) personalizat.

NFS Gratuit pe Xbox

Și pentru că știm că uneori e greu să decizi dacă un joc merită sau nu, dacă ești posesor de Xbox cu abonament Xbox Live Gold sau Xbox Game Pass Ultimate, ai șansa să încerci NFS Unbound gratuit între 24 și 27 august.

Noutăți în Joc

  • 75 de ani de Porsche cu evenimente tematice și ocazia de a câștiga un Porsche Taycan Turbo S.
  • Playlist Gauntlet pentru cei care vor să își testeze abilitățile în fața poliției din Lakeshore.
  • Speed Pass GRATUIT cu 75 de niveluri și designuri exclusive.
  • Magazin în joc cu pachete de conținut premium, inclusiv legendarul Lamborghini Countach LPI 800-4 (2021) și multe altele.
  • Cadou NFS Heat: Deținătorii de NFS Heat care achiziționează NFS Unbound vor primi un McLaren F1 (1994) în garajul lor.

În încheiere, Need for Speed™ Unbound Volumul 4 este mai mult decât un simplu joc. Este o experiență completă de curse auto, cu o grafică impresionantă de 4K la 60 FPS, disponibilă pentru noile console și PC. Mark your calendars și pregătește-te să cucerești străzile!

s-ar putea sa-ti placa