Acasa Telefoane Motorola anunta ce telefoane vor primi Android 6.0 Marshmallow

Motorola anunta ce telefoane vor primi Android 6.0 Marshmallow

by Dragos Schiopu

Motorola este o companie care a incetat sa mai produca foarte multe modele de telefoane mobile, insa a reusit sa introduca niste device-uri foarte bune care au parte mereu de cel mai nou Android de la Google. Ultima versiune, Marshmallow, va fi prezenta pe mai multe dispozitive pe care le voi enumera mai jos. Android 6.0 va ajunge pe primele terminale Nexus incepand cu saptamana viitoare. Faptul ca Motorola a anuntat deja lista cu telefoanele ce vor beneficia de acest update demonstreaza suportul care ar trebui sa fie prezent la oricare alta companie.

Android 6.0 Marshmallow

Motorola este o companie care imi place pentru ca ofera un suport real pe partea de software. Imediat ce Google anunta o noua versiune, cei de la Motorola incep sa lucreze la portarea noului Android pe device-urile lor. Acest aspect demonstreaza clar ca Motorola vrea sa atraga clienti nu prin numarul mare de telefoane, ci prin posibilitatea de a avea mereu un sistem de operare actualizat.

Lista telefoanelor din 2015 care vor primi update la Android 6.0 Marshmallow este alcatuita din patru dispozitive si anume Moto X Pure Edition,  Moto X Style, Moto X Play si Moto G (3rd gen). Este posibil sa vedem acest update si pe cateva telefoane din din 2014 si anume Moto X Pure Edition (2nd gen), Motorola Droid Turbo, Moto Maxx, Moto X(2nd gen), Moto G si Moto G LTE.

De remarcat este faptul ca utilizatorii Verizon sau AT&T Mobile nu vor primi update pentru Moto X(2nd gen), dar pe noi nu ne va afecta acest lucru. Totusi, asta demonstreaza ca un telefon neverlocked va primi mereu toate update-urile fara probleme.

Telefoanele mai vechi de doi ani, cum ar fi Motorola Moto X si Moto G, nu vor primi acest update. Primele indicii ar sugera ca smartphone-urile ar fi instabile cu Android 6, insa eu cred ca este doar marketing pentru ca ar putea primi un astfel de update. Totusi, fata de alti producatori, Motorola reuseste sa aduca cel mai nou sistem de operare pe device-urile sale. Nici telefoanele din seria E nu vor primi acest update. Acest lucru era si normal, avand in vedere ca seria E este una entry level cu performante modeste.

s-ar putea sa-ti placa