Acasa Diverse Magazine cu reduceri masinve de Black Friday 2014

Magazine cu reduceri masinve de Black Friday 2014

by Dragos Schiopu

Se apropie cel mai frumos moment al anului pentru pasionatii de shopping si de reduceri, in noaptea dinspre 21 spre 22 noiembrie 2014 vor exista cele mai bune oferte si noutati la o gama foarte larga de produse. Multe magazine dar mai ales in cele online vor exista discount-uri de pana la 90%. Zilnic am sa incerc sa public magazinele ce participa la Black Friday 2014 dar si produsele care le consider eu ca fiind foarte reduse la pretul de achizitie.

button
IT si Electronice
Vezi in ce magazine din Romania ai cele mai mari reduceri de Black Friday 2013
logo_emagReduceri la toate categoriile de produse vor avea cei de la eMAG.ro, cel mai mare magazin online din Romania, ei vor pune reduceri substantiale pe telefoane mobile, laptopuri, televizoare, frigidere, masini de spalat si multe altele, puteti analiza reducerile lor accesand situl eMAG.ro de aici.

Flanco.ro pregateste surprize placute atat online pe siteul lor www.flanco.ro cat si in magazinele din toata tara, reduceri la televizoare smart tv, tablete, smartphoneuri, laptopuri, frigidere, masini de spalat, camere foto, sisteme audio si multe altele, puteti analiza reducerile lor accesand situl flanco.ro de aici.

Vezi in ce magazine din Romania ai cele mai mari reduceri de Black Friday 2013evoMAG.ro si ei vor avea reduceri la aproape toate categoriile de produse, dar se va orienta mai mult pe categoriile cele mai cautate de catre clienti precum laptopuri, smartphoneuri, tablete si televizoare, „Reducerile vor ajunge pana la 70%. Reduceri mai mari, de pana la 90% vom oferi la ceasuri, unde WatchShop.ro a pregatit o oferta mult mai atragatoare decat cea de anul trecut”, a declarat Mihai Patrascu, CEO evoMAG.

Reprezentantii magazinului estimeaza o dublare a vanzarilor de anul trecut, in 2012 romanii au cumparat de la evoMAG.ro de 1 milion de euro, de pe urma a 9.000 de comenzi realizate de Black Friday, puteti analiza reducerile lor accesand situl evoMAG.ro de aici.

Vezi in ce magazine din Romania ai cele mai mari reduceri de Black Friday 2013f64.ro este pregatit pentru clientii pasionati de fotografie, acestia ofera reduceri substantiale de Black Friday 2014 atat la aparate foto, echipamente profesionale cat si la obiective sau consumabile si multe alte accesorii. Puteti analiza reducerile lor accesand situl f64.ro de aici.

 

s-ar putea sa-ti placa