Acasa Jocuri Logitech G PRO X 60: Inovația care schimbă jocul în lumea gamingului

Logitech G PRO X 60: Inovația care schimbă jocul în lumea gamingului

by Dragos Schiopu

În lumea gamingului, unde fiecare milisecundă contează, echipamentul potrivit poate face diferența între victorie și înfrângere. Acesta este motivul pentru care lansarea noii tastaturi Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED este un moment atât de așteptat de comunitatea jucătorilor profesioniști. Proiectată pentru a oferi un avantaj competitiv inegalabil, această tastatură compactă redefinește standardele în materie de tehnologie și design.

Compactă, dar puternică

Dimensiunile reduse ale tastaturii PRO X 60, ocupând doar 60% din spațiul unei tastaturi tradiționale, nu sunt doar o chestiune de estetică. Ele răspund unei nevoi reale în rândul jucătorilor profesioniști de esports, oferindu-le mai mult spațiu pentru mișcările esențiale ale mouse-ului în competițiile la nivel înalt. Această abordare compactă facilitează, de asemenea, transportul tastaturii la turnee, o necesitate pentru jucătorii care călătoresc frecvent.

Tehnologia inovatoare KEYCONTROL

O preocupare frecventă în rândul utilizatorilor de tastaturi compacte a fost lipsa accesului rapid la anumite taste esențiale. Logitech G răspunde acestei provocări cu tehnologia sa revoluționară KEYCONTROL. Această inovație permite jucătorilor să personalizeze și să atribuie până la 15 funcții diferite unei singure taste, extinzând astfel capacitatea de personalizare și adaptabilitate a tastaturii la nevoile specifice ale fiecărui jucător. Integrarea cu G-SHIFT amplifică această flexibilitate, permițând accesul la un strat suplimentar de comenzi prin simpla apăsare a unui buton.

Conexiunea LIGHTSPEED: rapidă și fiabilă

Tastatura PRO X 60 incorporează tehnologia wireless LIGHTSPEED, recunoscută pentru performanța sa de top în ceea ce privește viteza și fiabilitatea. Testată în condiții extreme de interferențe radio, LIGHTSPEED asigură o conexiune de încredere, esențială în scenariile competitive unde fiecare fracțiune de secundă este decisivă.

Designul și caracteristicile avansate

Pe lângă avantajele tehnologice, PRO X 60 se remarcă prin calitatea construcției și designul său. Tastatura include taste PBT Dual-shot pentru durabilitate sporită, iluminare RGB LIGHTSYNC personalizabilă, comutator mod de joc, rolă de volum, comenzi media și suport pentru Bluetooth. Toate aceste caracteristici sunt gândite pentru a îmbunătăți experiența de gaming și a oferi jucătorilor controlul absolut asupra mediului lor de joc.

Disponibilitate și preț

PRO X 60 LIGHTSPEED este disponibilă în variantele de culoare negru și alb la un preț de vânzare cu amănuntul recomandat de 999 RON. Este disponibilă pentru achiziție pe LogitechG.com și la comercianții locali, oferind jucătorilor acces la tehnologie de vârf pentru a-și îmbunătăți performanța în joc.

Lansarea tastaturii Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED marchează un nou capitol în evoluția echipamentelor de gaming. Prin combinarea unui design compact cu tehnologii inovatoare precum KEYCONTROL și LIGHTSPEED wireless, Logitech G stabilește noi standarde în industrie, oferind jucătorilor profesioniști instrumentele necesare pentru a excela în competițiile de esports. Cu PRO X 60, victoria este acum la îndemâna oricărui jucător care își dorește să-și depășească limitele.

s-ar putea sa-ti placa