Acasa Diverse Licenta gratuita Bitdefender Total Security 2015

Licenta gratuita Bitdefender Total Security 2015

by Dragos Schiopu

Bitdefender este un antivirus de top si are cele mai bune sisteme de protectie. Dar acum aveti posibilitatea de a beneficia de o licenta gratuita de la Bitdefender. Si nu este o licenta doar pentru Bitdefender Antivirus, ci este o licenta pentru Bitdefender Total Security 2015, cel mai nou produs de la Bitdefender.

bitdefender-logo

Bitdefender este un produs romanesc, dar la fel de bun ca si antivirusul Kaspersky. Cele doua solutii sunt cele mai bune de pe piata, iar eu nu va recomand altceva. Am testat multe solutii si doar cele doua pot face fata unor amenintari reale.

Bitdefender Total Security 2015 este o solutie completa. Pe langa antivirus si anti-spyware, aceasta suita are si firewall, optimizare PC, criptare fisiere si Bitdefender Photon.

Puteti descarca Bitdefender Total Security 2015 gratuit de la acest link. Atentie, promotia mai dureaza doar o zi si 17 ore, deci ar fi bine sa nu stati prea mult de ganduri si sa instalati aceasta suita de securitate.

Eu va recomand sa utilizati doar Kaspersky sau Bitdefender. O solutie gratuita si eficienta este Bitdefender Free Edition si o puteti descarca de aici.

s-ar putea sa-ti placa