Acasa Telefoane LG AKA, un smartphone cu… ochi

LG AKA, un smartphone cu… ochi

by Dragos Schiopu

lg aka

Coreenii de la LG au anuntat un nou smartphone, LG Aka, foarte interesant datorita unei dotari total inovatoare: o pereche de ochi pe carcasa din spatele telefonului, ochi care reactioneaza la tine si la notificarile de pe telefon. Devin ametiti daca scuturi telefonul, se uita in jos cand primesti o notificare si multe altele. Culoarea ochilor se schimba si ea de la rosu la verde pentru a arata diferite stari.

Disponibil in 4 culori si personalitati, LG Aka este disponibil sub denumirile de Eggy, Wooky, Soul si YoYo. Eggy este galben si se indragosteste rapid, Wooky este alb si intimideaza, YoYo este roz si are probleme cu dieta, iar Soul este negru si adora muzica.

Pe langa dotarea atractiva si amuzanta, culori si „personalitati”, LG AKA este un smartphone de specificatii medii: are un ecran de 5 inch 720p, functioneaza cu Android 4.4 KitKat si are un procesor quad-core de 1.2GHz si 1.5GB de RAm, o camera principala de 8MP si una frontala de 2MP, 16GB spatiu de stocare, un slot pentru card microSD si o baterie cu capacitate de 2.610  mAh.

Nu este cunoscut daca telefonul va fi comercializat in alte tari decat Coreea de Sud, cert este ca un smartphone cu ochi, colorat si cu personalitate proprie ar trezi nu numai interesul copiilor si tinerilor.

Mai multe detalii despre telefon in clipurile de mai jos.

http://youtu.be/WY9A_nSqfgM

 

s-ar putea sa-ti placa