Acasa Diverse La revedere Yahoo Messenger

La revedere Yahoo Messenger

by Dragos Schiopu

Yahoo Messenger este atat de cunoscut, incat nu este nevoie sa va mai detaliez ce puteti sa faceti cu ajutorul acestei aplicatii. A fost dezvoltat de compania americana Yahoo! si lansat in anul 1998, deci are o vechime considerabila pe piata. Versiuni de Yahoo Messenger gasim atat pentru Windows, cat si pentru Mac, Mobile si iPhone. Daca era la moda utilizarea aplicatiei ca sa vorbesti cu prietenii si nu numai, acum se pare ca Yahoo a intrat intr-un con de umbra, fiind detronat de catre Facebook Messenger, care a devenit noua aplicatie de chat atat de folosita de oricine. Astazi, la moda este Facebook-ul si socializarea pe aceasta platforma, care beneficiaza de multe setari diverse si are atatea aplicatii, incat este imposibil sa te plictisesti.

Fiind in functiune inca din anul 1998, Yahoo a devenit foarte popular in randul utilizatorilor de internet si in tara noastera mai apoi, iar odata cu introducerea emoticoanelor si animatiilor care se pot partaja, acesta si-a crescut rapid popularitatea. In debutul sau ca si aplicatie gratuita de chat, acesta s-a numit Yahoo Pager si mai tarziu a aparut sub denumirea de Yahoo Messenger, fiind rebrand-uit. Anul trecut s-a lansat si o varianta imbunatatita si in tendintele orei actuale, dar chiar si asa, acesta „a picat” din topul preferintelor utilizatorilor, fiind surclasat de catre Facebook.

Yahoo Messenger logo

Yahoo s-a bucurat de popularitatea cea mai mare in zona Asia-Pacific, iar in industria petrolului inca mai este folosit de cei care lucreaza in acest sens pentru a comunica preturi si alte informatii legate de piata petrolului. Din pacate pentru utilizatorii acestui serviciu, Yahoo se va inchide pe data de 5 august a acestui an, asta insemnand ca nu mai puteti sa va log-ati, sa trimiteti sau sa primiti mesaje. Acest lucru se va aplica pentru toate serviciile asociate lui Yahoo Messenger. Puteti totusi sa ramaneti log-at pe aplicatie din App Store si Play Store.

s-ar putea sa-ti placa