Acasa Diverse Idei de amenajari geniale pentru tine

Idei de amenajari geniale pentru tine

by Dragos Schiopu

Cati dintre voi aveti idei de amenajari demne de reviste? Eu una recunosc un lucru foarte dureros pentru mine – nu prea ma pricep la amenajari. Si din acest punct de vedere de fiecare data cand imi doresc sa fac ceva pentru casa si gradina mea am nevoie de ajutor, de inspiratie si multe alte lucruri.

Inspiratia de cele mai multe ori o obtin datorita obiceiului meu de a  cauta tot felul de site-uri ce au informatii utile despre tot felul de amenajari. Cateodata cand nu-mi gasesc momentele mele de inspiartie stau si strabat internetul pentru a obtine acele idei. Sunt in permanenta cautare de idei amenajari, indiferent daca acele amenajari le fac eu sau nu imi place sa ma uit dupa astfel de informatii.

Uneori inca mai visez ca intr-o zi voi schimba design-ul casei mele si voi stii sa-mi realizez singura acele amenajari interioare, pe care de foarte multe ori nu prea le inteleg. Sunt constienta ca indiferent cat de multe informatii as cauta despre acestea tot nu o pot face ceea ce imi doresc sau cum visez eu. Pana la urma si visele astea au un anumit scop, dar ale mele mai tot timpul isi modifica spocul initial si ma face sa ma gandesc din ce in ce mai mult la ce variante pot avea pentru a-mi schimba casa.

Cred ca nu voi ajunge niciodata in stilul acesta sa ajung la vreo hotarare cu privire la cum vreau sa arate casa mea. Ciudatenia cea mare intervine atunci cand sunt aproape hotarata si in urmatoare azi urmeaza sa ma apuc de treaba. Exact in acel moment se intampla sa vad cu totul si cu totul altceva si sa-mi schimb parerea.

Spre deosebire de acele persoane care sunt hotarate cam in tot ce fac, eu una ma confrunt cu cele mai mari probleme atunci cand vine vorba de casa, gradina si schimbari. Nu de foarte multe ori cerintele mele nui au ajuns la un compromis cu cerintele familiei mele, drept urmare pana acum nu am reusit sa schimb foarte mult din design-ul casei, ci doar atat cat mi s-a permis.

Nu ii pot obliga sa faca mereu ca mine, dar le pot influenta opiniile dandu-le in mod repetat sa vada diverse moduri de amenajari interioare/exterioare. Iar de acest lucru sunt foarte sigura, astfel nu as mai sta sa mai influentez opiniile alor mei.

s-ar putea sa-ti placa