Acasa Telefoane Huawei ruleaza noul update Android Marshmallow 6.0

Huawei ruleaza noul update Android Marshmallow 6.0

by Dragos Schiopu

Cine nu a auzit de Android Marshmallow? Cu siguranta, toti ati auzit despre. Este a sasea mare versiune de sistem de operare Android, care si-a facut debutul oficial in anul 2015, in luna octombrie. Marshmallow se focuseaza, in general, pe imbunatatirea generala a experientei utilizatoruluiu de Lollipop, aducand in plan noi permisiuni asupra arhitecturii sistemului, noi API pentru asistenti contextuali, un nou sistem de management a puterii care reduce activitatea din background cand un dispozitiv nu este manipulat.

Utilizatorii de telefoane inteligente se vor bucura de experiente noi folosind noua versiune de Android, asta daca dispozitivele in cauza au fost actualizate la ultima versiune de sistem de operare. Acum, pentru ca Huawei nu a beneficiat de Marshmallow, utilizatorii de terminale sub acest brand se pot bucura de noua versiune de Android, dupa lunga asteptare. Marea majoritate de smartphone-uri Huawei beneficiaza de Android Marshmallow 6.0, dar versiunea este disponibila si pentru cele din gama Honor. Marshmallow 6.0 poate fi gasit pe toate modelele de smartphone-uri care nu apartin de un operator de telefonie local, care sa nu fi fost personalizat de acesta. Odata cu aceasta noua actualizare, sistemul de operare vine cu o interfata noua, EMUI 4.0, care asigura o navigare mai fluida si un aspect nou pentru afisajul telefonului. Aceasta interfata le va permite utilizatorilor sa experimenteze toate noutatile pe care Marshmallow le pune la dispozitia acestora.

huawei marshmallow 6

Prin aplicatia HiCare, utilizatorii de Huawei si Honor pot sa isi upgrade-eze sistemul de operare, iar aplicatia poate fi descarcata din magazinul Google Play. Ca sa fie actualizat dispozitivul la noua versiune, trebuie ca telefonul sa fie incarcat complet si sa se acceseze pasii conform cu ceea ce aplicatia HiCare afiseaza. Modele de telefoane sub brand Huawei, care beneficiaza de noul update sunt urmatoarele: Huawei P8 Lite, atat Single SIM, cat si Dual SIM; Huawei P8 (Single SIM), Huawei Mate 7 (Single SIM, Dual SIM); Huawei GX8 (Single SIM, Dual SIM). Romania este singura tara din Europa, unde toate dispozitivele Huawei si Honor beneficiaza de update-ul Android Marshmallow 6.0.

s-ar putea sa-ti placa