Acasa Diverse Huawei ar putea renunta la numele Ascend

Huawei ar putea renunta la numele Ascend

by Dragos Schiopu

Ne-am obisnuit ca un terminal Huawei sa fie urmat de numele „Ascend”, dar chinezii se gandesc sa schimbe asta. Oare au de gand sa utilizeze si ei stratega celor de la LG? Cu aproape doi ani in urma si LG a renuntat la marca „Optimus”.

Huawei Logo

Huawei ar putea renunta la numele Ascend, nume cu care ne-au obisnuit o perioada lunga de timp. Viitorul model pe care il vor lansa s-ar putea numi Huawei P8, in loc de Huawei Ascend P8. Huawei P8 ar putea avea un ecran de 5,2 inci Full HD, 3GB de RAM, 32GB memorie interna si procesor octa core Kirin 930.

Un alt model care sugereaza renuntarea la brand-ul Ascend este si Huawei D8. Acesta are un ecran 2K si 4GB de RAM alaturi de un procesor pe 64 de biti Kirin 950. Pretul acestuia ar putea fi de 800 de dolari.

Cele doua modele de telefoane sugereaza ca Huawei vrea sa renunte la brand-ul „Ascend”. Un alt producator care a facut o astfel de alegere a fost LG cand a lansat LG G2 fara numele de Optimus. Pentru LG aceasta schimbare a fost una favorabila, dar si design-ul revolutionar a resusit sa readuca LG pe un trend ascendent al vanzarilor. Poate si cei de la Huawei vor reusi sa vanda mai multe terminale, avand in vedere ca au inceput sa scoata niste telefoane foarte puternice.

s-ar putea sa-ti placa