Acasa Telefoane HTC Desire L

HTC Desire L

by Dragos Schiopu

HTC a anuntat oficial in Taiwan HTC Desire L. Este un telefon destinat persoanelor cu un buget redus, iar specificatiile nu sunt de top, dar permite rularea Android-ului fluent.

Chiar daca este un smartphone din categoria mid-range, tehnologia Beats Audio nu putea sa lipseasca, astfel muzica se va auzi foarte clar pe noul HTC.

htc desire lSmartphone-ul integreaza un procesor dual core de 1GHz ajutat de 1GB de RAM, iar display-ul avand 4,3 inci fiind un Super LCD 2 cu o rezolutie WVGA de 800 x 480 pixeli. Memoria interna are 4GB, dar asta nu este o problema, deoarece exista posibilitatea extinderii memoriei printr-un card microSD. Bateria are 1800 mAh, ceea ce este destul de bine, iar camera prezinta 5MP (f/2.0) cu autofocus si senzor BSI ce poate filma la 720p. Versiunea de Android este Jelly Bean (probabil Android 4.1.2) avand interfata HTC Sense.

Ca dimensiuni, HTC Desire L are 128 x 66.9 x 8.9mm si cantareste doar 118g.

Veniturile celor de la HTC au scazut mult fata de anul trecut in primul trimestru, fapt datorita si intarzierii noului flagship HTC One, datorita problemelor pe care le-a avut. Lansarea noului smartphone nu va ingrosa veniturile companiei, dar va contribui la pozitia HTC in categoria mid-range.

Ce nu se stie despre noul smartphone este pretul lui si data de lansare la nivel global.

s-ar putea sa-ti placa