Acasa Jocuri Halo va putea fi jucat din nou pe PC

Halo va putea fi jucat din nou pe PC

by Dragos Schiopu

Halo-3-PC

Halo, a fost si va ramane in continuare unul dintre cele mai jucate si mai bune jocuri atat din punct de vedere grafic cat si din punct de vedere al gameplay-ului, combinand unele dintre cele mai bune si mai importante elemente intr-un singur sistem, astfel devenind un deliciu pentru pasionatii de gaming. Dupa o pauza suficient de lunga, Halo ajunge din nou pe PC, in sfarsit pasionatii de gaming vor putea sa joace Halo pe PC, insa de data aceasta gratuit.

Sistemele celor de la Halo ofera o gramada de oportunitati, inclusiv si de monetizare. Dupa o serie intreaga pentru console si un serial TV, producatorii s-au gandit mai bine si vor sa lanseze in sfarsit Halo si pe PC. Noul joc va purta denumirea de Halo Online si va fi realizat de acelasi producator, 343 Industries. Pentru ca totul sa functioneze bine si sa nu fie probleme pe viitor atat din punct de vedere al bugurilor cat si a glitchurilor, producatorii au colaborat cu cei de la Saber Interactive si Innova System. Jocul va veni pentru prima data in versiune beta, insa de data aceasta limitat doar pentru Rusia, fara nici-o mentiune cu privire la data in care va fi lansat oficial si pentru celelalte tari.

Conform spuselor celor de la 343 Industries, noul Halo este modificat radical, grafica si gameplay-ul sunt extrem de diferite fata de cele cu care v-ati obisnuit pana acum, i-a fost oferit un plus de culoare, o metodica de joc mult mai buna, de care fanii cu siguranta se vor bucura. Intreaga actiune a jocului se petrece pe Anvil, statia spatiala a celor de la UNSC unde isi au baza si se antreneaza unii dintre cei mai de temut soldati, Spartan-IV. Pentru ca jocul sa prinda o alta forma si sa vina cu ceva nou, producatorii au facut acesti soldati sa beneficieze de tehnologii experimentale, oferindu-i astfel un plus de realism.

s-ar putea sa-ti placa