Acasa Diverse Google ofera 1TB spatiu de stocare in Drive

Google ofera 1TB spatiu de stocare in Drive

by Dragos Schiopu

Scriam acum ceva timp despre serviciul celor de la Microsoft si anume OneDrive care vine cu noi abonamente si spatiu mult mai mic de stocare pe care il ofera pentru toate categoriile de utilizatori. Si cine poate profita cel mai mult din asta, daca nu chiar Google. Astfel, Drive ofera acum 1TB de stocare gratuita pentru anumiti utilizatori. Nu este chiar atat de complicat sa obtineti cei 1TB de stocare gratuita. Totul se rezuma prin inbunatatirea hartilor Maps prin aplicatia Local Guide, prin care Google doreste sa actualizeze locatiile puctelor turistice cu ajutorul utilizatorilor. Acestia vor primi puncte care le va oferi diferite beneficii. Pentru cei 1TB spatiu de stocare aveti nevoie de 200 de puncte.

Google_drive_cloud_gratuit_digipedia

Google ofera acum un spatiu mult mai mare de stocare gratuit. Este vorba de 1TB care poate fi obtinut cu ajutorul Google Maps, mai exact a functiei Local Guides. Pentru a obtine cei 1TB este nevoie sa obtineti nivelul patru (200 de puncte) la Local Guides.

Google explica decizia luata prin faptul ca hartile au cunoscut o imbunatatire a informatiilor oferite prin serviciul Local Guides.

Cum puteti obtine puncte in Local Guides:

-incarcati fotografii cu locatii turistice

-faceti o recenzie la anumite fotografii sau localuri, etc.

-adaugati locatii noi

-remediati informatiile

-raspundeti la diverse intrebari pentru o anumita zona

Fiecare dintre cerintele de mai sus ofera 1 punct. Nivelul doi incepe cand obtineti 5 puncte si veti beneficia de acces timpuriu la noile functii Google. Nivelul trei include si o insigna Local Guides in Google Maps, dar necesita si 50 de puncte. De asemenea, noul nivel include si cateva beneficii precum posibilitatea de a intra in legatura cu alti membri Local Giudes, sa conduceti conversatia ca moderator pe canalele comunitatii Local Guides sau sa primiti invitatii la evenimente gazduite de Google in anumite orase. Nivelul patru (200 de puncte) ofera si bonusul de 1TB, care este probabil una dintre cele mai bune oferte de la Google de pana acum. Nivelul cinci (500 de puncte) presupune sa puteti testa toate produsele Google inainte de lansare.

Pentru a accesa Local Guides dati click aici si veti gasi mai multe informatii despre oferta celor de la Google.

s-ar putea sa-ti placa