Acasa Telefoane Google ataca Siri cu Majel din Star Trek

Google ataca Siri cu Majel din Star Trek

by Dragos Schiopu

Gigantul Google pregateste lansarea unui rival pentru Siri de la Apple, asistentul digital lansat odata cu iPhone 4s. Aplicatia celor de la Google va folosi voceacomputerului din filmul Star Trek si va fi lansata in primavara anului 2012.
Miscarea gigantului motor de cautare este menita sa fie pe plac atat utilizatorilor de ANdroit cat si a fanilor seriei de filme Start Trek, asistentul vocal, Majel, va imprumuta atat vocea cat si numele actritei Majel Barrett-Roddenberry, sotia regizorului Star Trek.

Desi multe din functiile de pe Android detin deja functiile si caracteristicile Siri, nu exista un program demn de a concura cu acesta, Majel reusind sa reactioneze la fraze mai lungi si mai complexe.

Zvonurile lansate privind lansarea acestui nou sistem confirma totodata si cumpararea din partea Google a Clever Sense, o companie ce dezvolta aplicatii manevrabile prin control vocal.

In interviurile din ultima vreme, Google a recunoscut ca lucreaza la un astfel de produs: „Abordarea noastra este inspre Star Trek, Starship Enterprise”, a declarat Matias Duarte, reprezentant al Google.

s-ar putea sa-ti placa