Acasa Diverse Gmail pentru versiunea de Android a atins 1 miliard de descarcari

Gmail pentru versiunea de Android a atins 1 miliard de descarcari

by Dragos Schiopu

gmail-logo

Gmail asa cum este cunoscut de utilizatori, a reusit sa atinga colosalul numar de 1 miliard de descarcari. Gmail si-a propus acest target inca din momentul lansarii, intrucat fiind un serviciu creat de catre cei de la Google, asteptarile pentru a ajunge in top-ul celor mai bune aplicatii, se datoreaza motorului de cautare.

Acesta este un serviciu de e-mail, creat de Google, pentru a-si tine utilizatori pe platforma proprie, fara sa mai apeleze la intermediari. Spre exemplu, Gmail la ora actuala nu se afla numai in top-ul celor mai accesate servicii de e-mail din Android, ci si din sistemele de tip PC. Cu un numar mare de utilizatori, Gmail are o valoare inestimabila, intrucat si-a dovedit in timp devotamentul si respectul pe care il are fata de clienti.

Cu servere de calitate si dezvoltatori de renume care isi cunosc bine meseria, se pare ca Gmail va ramane pentru cativa ani buni in top-ul celor mai bune servicii de e-mail la nivel global.

Cu siguranta pana la aceasta ora gigantul serviciu oferit de Google a ajuns sa atinga undeva intre 1 si 5 miliarde de instalari conform ultimului update al celor de la Android. Trebuie sa tinem cont insa, ca acest serviciu este preinstalat pe toate sistemele cu Android, intrucat daca nu stiti si sistemul Android este conceput tot de Google, iar reclama vine direct de la sursa.

Exista o sumedenie de motive pentru care Gmail ramane un favorit pentru utilizatori, printre care si faptul ca acestia au bunul simt si nu citesc e-mailurile, si nu ofera informatii companiilor, intrucat isi respecta clientii si vor sa ramana in continuare in acelasi standard.

Gmail a primit si cateva mici update-uri de securitate, dar si de interfata, zvonindu-se ca se lucreaza la o versiune web a clientului de e-mail cu mult mai futurista fata de cea actuala, pentru Android si IOS.

Multe dintre aplicatiile lansate de catre cei de la Google merg in continuare pe aceeasi linie, neavand nevoie de publicitate, si devenind din ce in ce mai cunoscute publicului.

s-ar putea sa-ti placa