Acasa Jocuri A fost lansat primul episod din jocul Game of Thrones

A fost lansat primul episod din jocul Game of Thrones

by Dragos Schiopu

telltale games game of thronesLa cat de mult succes au avut cartile lui George R.R. Martin precum si serialul de pe HBO, Game of Thrones trebuia sa apara si sub forma unui joc care sa se bucure de un astfel de succes. Si, daca multi dintre fanii acestui serial asteptau sa se intample acest lucru, atunci ne bucuram sa anuntam faptul ca primul episod din jocul Game of Thrones poate fi deja cumparat.

Jocul a fost creat de catre cei de la Telltale Games, companie cunoscuta pentru faptul ca a creat si jocul The Walking Dead. De asemenea Game of Thrones este un joc asemanator lui The Walking Dead, acesta fiind la randul sau structurat in mai multe episoade.

Playerii incep cu personajul Gared Tuttle, servitorul familiei Forrester, aflat intr-o campanie langa nunta lui Robb Stark. Pe parcursul jocului playerii trebuie sa faca mai multe alegeri iar deciziile acestora sunt importante pentru constructia povestii. De asemenea in prim plan se afla familia Forrester, pe parcurs jucatorii intrand in pielea mai multor membri ai acestei familii precum Mira Forrester si Ethan Forrester.

Interesant este faptul ca acest joc urmareste un plan care atat in carti cat si in serial nu este scos in evidenta astfel incat jocul poate fi considerat o completare a serialului. Astfel putem spune ca fanii Game of Thrones au primit un mic cadou inainte de Craciun, avand ocazia sa faca parte si ei din lumea celor sapte regate.

Momentan a aparut doar primul episod al acestui joc care poate fi cumparat de pe Steam avand un pret de 28 de dolari. Sunt insa sigur de faptul ca jocul se va bucura la randul lui de succes deoarece atata timp cat povestea cuprinsa atat in carti cat si in serial a avut succes, cu siguranta si jocul va fi primit foarte bine de catre fanii lui Jon Snow.

s-ar putea sa-ti placa