Acasa Diverse Facebook a facut o gafa uriasa cu Year in Review

Facebook a facut o gafa uriasa cu Year in Review

by Dragos Schiopu

fb-yearFiecare utilizator care are un cont pe reteaua de socializare Facebook a vazut postarile in care li se prezenta cum a fost anul care se afla pe sfarsite. Totusi nu toata lumea a avut un an chiar atat de „minunat” precum spun cei de la Facebook si astfel acestia au facut o gafa destul de rusinoasa, cred eu.

Mai exact, intr-o prezentare a unui scriitor, i-a amintit faptul ca acestuia i-a murit fetita in decursul anului 2014, un lucru de care cu siguranta nu voia sa isi aminteasca. De asemenea cei de la Facebook au facut mai multe greseli asemanatoare, aceasta fiind doar una dintre ele care a devenit publica atunci cand tatal, revoltat fiind, a scris pe blog despre experienta neplacuta prin care a trecut. Postarea de pe blog o puteti gasi aici.

Facebook nu a stat prea mult timp pe ganduri dupa aceasta experienta a devenit publica si a raspuns imediat spunand ca isi cere scuze si chiar multumeste pentru feedback-ul primit deoarece acesta ii va ajuta sa imbunatateasca algoritmul care genereaza toate aceste postari populare la sfarsitul anului 2014. De asemenea la fel ca in cazul plangerii facute publice pe blog, la fel si mesajul in care Facebook isi cere scuze este facut public pe Washingtonpost.

s-ar putea sa-ti placa