Acasa Diverse Emag Supermarket sau cum sa cumperi rapid alimentele dorite

Emag Supermarket sau cum sa cumperi rapid alimentele dorite

by Dragos Schiopu

Emag este cel mai mare magazin din tara in ceea ce priveste domeniul IT in care putem gasi o multitudine de produse. Emag s-a extins treptat si a inceput sa vand carti, produse auto, articole sportive, filme si lista poate continua. Un nou parteneriat realizat pe 26 august 2014 aduce o noua categorie de produse la Emag si anume produsele alimentare. Este vorba de un parteneriat Emag – Mega Image care are ca rol cresterea numarului de produse vandute de ambele companii.

Emag Supermarket

Stim cu totii cine este Emag. Cand spunem asta ne gandim ca vrem sa cumparam un laptop sau un telefon. Ne-am obisnuit sa vedem la Emag si alte produse de ingrijire personala sau carti/filme. De azi putem sa gasim inca o categorie, produsele alimentare precum fructele, leguleme, etc.

In momentul in care accesam Emag.ro/Supermarket ne va intampina un mesaj in care ne pune sa alegem locatia (judetul). In functie de judet avem mai multe optiuni de livrare si anumite categorii de produse disponibile.

Acest parteneriat arata din nou ca Emag nu mai este un magazin specific din categoria produselor IT si al electrocasnicelor. Emag a devenit treptat un supermarket online prin parteneriatele sale incheiate cu diverse firme.

Emag Supermarket va fi probabil o denumire din ce in ce mai utilizata, aratand procesul de transformare al unui simplu magazin online de electronice intr-un gigant ce comercializeaza aproape tot ceea ce ai nevoie.

s-ar putea sa-ti placa