Acasa Jocuri DreamHack Bucharest 2016 reuneste Virtus.pro, EnVyUs si FaZe

DreamHack Bucharest 2016 reuneste Virtus.pro, EnVyUs si FaZe

by Dragos Schiopu

Intre 16 si 18 septembrie, la Bucuresti va avea loc turneul DreamHack ZOWIE Open si vom avea printre invitati si pe Virtus.pro, EnVyUs si FaZe Clan. Premiile oferite in cadrul acestui turneu sunt in valoare totala de 100.000 dolari si DreamHack 2016 va aduce la Bucuresti cele mai bune 8 echipe de jucatori de CS: GO, 6 dintre acestea fiind invitate direct. Ultimele 2 locuri ale echipelor participante se vor completa cu echipe care s-au calificat online, calificari care s-au incheiat in acest weekend, pe 21 august.

Primele 3 invitate care au acces direct in cadrul acestui turneu sunt echipa poloneza Virtus.pro, care a participat in play-off-ul turneului PGL Season 1 din octombrie 2015, echipa formata din Wictor „Taz” Wojdas, Filip „NEO” Kubski, Jaroslaw „pashaBiceps” Jarzabkowski, Januzs „Snax” Pogorzelski, Pawel „byali” Bielinski, Janub „kuben” Gurczynski (antrenor) si urmatoarele 2 echipe, EnVyUsi FaZe Clan. EnVyUs este echipa franceza care va urca pentru a 2-a oara pe scena Salii Polivalente de la Bucuresti, aceasta participand la finala PGL CS:GO Championship Series, din aprilie 2015. Echipa franceza este formata din jucatori ca: Vincent „Happy” Cervoni Schopenhauer, Nathan „NBK” Schmitt, Kenny „kennyS” Schrub, Dan „apEX” Madesclaire, Timothee „DEVIL” Demolon, Niclas „enkay J” Krumhorn (analist).

In premiera, la Bucuresti, va veni si echipa FaZe Clan, care reuneste un mix de 6 jucatori de nationalitati diferite: finlandezul Aleksi „Allu” Jalli, francezul Fabien „kioShiMa” Fiey, norvegienii Joakim „Jkaem” Myrbostad si Havard „Rain” Nygaard, danezul Philip „Aizy”si Robert „RobbaN” Dahlstrom. Pe langa faptul ca DreamHack Bucharest 2016 include cele mai bune meciuri de CS: GO, aici vom vedea si turnee de jocuri pe console – PGL Arcade Challenge, PGL Streaming Area, concursuri organizate de partenerii care isi expun stand-urile, turnee de jucatori amatori de LOL, Hearthstone si multe alte surprize care au fost pregatite.

NBK - EnVyUs

Nu uitati, deci, ca incepand cu data de 16 septembrie pana pe 18 septembrie, DreamHack Bucharest 2016 va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti si cele mai bune 8 echipe de Cs: GO ale momentului se vor reuni si vor incinge atmosfera intr-o competitie extraordinara care aduce si surprize. Biletele se vor achizitiona de la Oficiile Postei Romane, magazinele Germanos (click pe link), Inmedio (click pe link), Casieria Palatul National al Copiilor Bucuresti, Casieria Metrou Unirii 1 Bucuresti. Mai multe detalii veti gasi pe site-ul DreamHack 2016 sau pe pagina de Facebook (click pe link).

s-ar putea sa-ti placa