Acasa Diverse Digi Oriunde: O noua aplicatie pentru apeluri gratuite

Digi Oriunde: O noua aplicatie pentru apeluri gratuite

by Dragos Schiopu

RCS&RDS s-a decis bine asupra diviziei Digi Mobil din companie si din acest motiv in scurt timp toate casieriile acestora vor deveni showroom-uri pentru telefoane mobile, acestia urmand sa comercializeze in scurt timp in toata tara smartphone-uri, vezi mai exact despre faptul ca RDS&RCS adauga in oferta smartphone-uri de la Nokia si Samsung.

Acum providerul numarul 1 in Romania de internet ofera o aplicatie ce se numeste „Digi Oriunde” prin intermediul careia vom putea vorbi la telefon gratis si nelimitat. Este o aplicatie, probabil in genul Viber, WhatsApp sau Tango. Digi Oriunde va fi disponibila in Google Play, App Store si Windows Marketplace, adresandu-se doar celor cu smartphone-uri ce functioneaza pe platformele sistemelor de operare Android, iOS si Windows Phone.

Aplicatia Digi Oriunde foloseste pentru comunicare o conexiune la internet prin 3G/ HSDPA dar si pe cele pe Wi-Fi.

In momentul de fata exista foarte multe aplicatii ce permit comunicarea gratuita, dintre acestea se numara Skype, Viber, WhatsApp, Tango si multe altele, unele sunt folosite pentru apeluri, altele pentru apeluri video si altele pentru mesaje text.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Cornel 20-05-2012 - 09:08

ce articol idiot!

1. „RCS&RDS s-a decis bine asupra diviziei Digi Mobil” ???

2. Putina documentare nu strica… „Voice over IP” n-are nicio treaba cu Skype, Viber, daca nu stii despre ce e voa mai bine taci.

„Este o aplicatie, probabil”… idiot

Comentariile sunt inchise.