Acasa Diverse De ce trebuie sa tii cont cand iti alegi o firma de gazduire web

De ce trebuie sa tii cont cand iti alegi o firma de gazduire web

by Dragos Schiopu

Internetul devine cel mai mare si mai important canal de informare, locul unde fluxul de informatii circula cel mai repede dar si locul unde iti poti incepe o afacere.

Daca doresti sa iti cumperi un domeniu si sa alegi un pachet de gazduire pentru acesta trebuie sa fii foarte atent ce firma de gazduire site iti alegi. Timpul de incarcare a unei pagini de internet este foarte important pentru succesul afacerii tale, din acest motiv trebuie sa fiti atenti cand alegeti firma de hosting cu care o sa lucrati.

Daca doriti o colaborare pe termen lung cu aceasta firma ce va oferi hostingul sitului sau siturilor dumneavoastra trebuie s ava asigurati ca au cele mai noi tehnologii disponibile, pentru a evita eventuale probleme in decursul timpului. Pe langa asta trebuie ca serverele respectiva sa faca back-up periodic la situl gazduit, astfel incat daca apar probleme sa puteti reveni in online fara griji pentru ca in perioada aceasta hackerii si virusii s-au inmultit, iar problemele cauzate de ei au devenit din ce in ce mai mari.

Un lucru foarte important este si flexibilitatea angajatilor firmei de hosting, ca atunci cand ai o problema sa stii ca ti-o rezolva repede. Nu trebuie uitat si faptul ca pretul este un factor important in alegerea unei firme bune de gazduire website, odata cu achizitionarea unui domeniu si a unui pachet de hosting ar trebui sa beneficiati de o reducere, stiti bine ca toti iubim investitiile chibzuite.

Una din recomandarile noastre de astazi este www.aciphosting.ro , o firma de hosting specializata pe gazduire web si ce ofera toate cele precizate mai sus la cele mai bune preturi. Pachete diverse accesibile pentru orice buzunar plus diverse modalitati de plata precum transfer bancar, paypal si altele.

Daca alegi serviciile Acip Hosting beneficiezi de cea mai buna tehnologie si cei mai experimentati tehnicieni din industria serviciilor de gazduire web ajuta compania noastra sa ofere servicii la un nivel innalt de calitate. Multiplele conexiuni la internet si infrastructura de ultima generatie din datacenter contribuie la oferirea unor servicii disponibile si scalabile in orice moment din zi sau noapte. La care se adauga Administrare prin cPanel, PHP 5.2.x, PjpMyAdmin, Apache 2.2.17, MySql 5, Uptime 99,9%, BlackBerry® FastMail Service si BackUp zilnic. In plus daca vii de la un alt provider de aceleasi servicii beneficiezi de transfer gratuit si de doua ori mai mult trafic alocat contului tau de web hosting.

s-ar putea sa-ti placa