Acasa Diverse De ce ai alege implantul de păr – informații despre implant de păr, aici

De ce ai alege implantul de păr – informații despre implant de păr, aici

by Dragos Schiopu

Alopecia este mai mult decât o problemă estetică și medicală. Este o traumă, este motivul pentru care nu vei mai dori să ieși în societate, este cauza izolării sociale. Poate că nu îți dai seama de acest lucru, însă are efect ca și picătura chinezească, în sensul că pe zi ce trece, puțin câte puțin și în mod sigur, persoana în cauză refuză să mai iasă din casă. Asta duce la izolare totală, chiar și față de familie sau prieteni.

Alopecia este, în termeni populari, acea afecțiune care te lasă fără păr pe scalp. Aspectul este total neuniform, ceea ce face și mai dificilă ascunderea, sunt o formă sau alta, a situației. Poate că femeile mai apelează la unele metode pentru a masca estetic acest lucru, însă nu este neapărat o reușită. În plus, este chiar costisitor. Soluția vine de a procedura de implant de păr, singura cale care te ajută să redobândești podoaba capilară. Dacă ai nevoie de informatii despre implant de par, ai ajuns în locul potrivit.

Avem clinică de renume în țară, care atrage anual zeci de pacienți și din străinătate

A existat poate o vreme în care pacienții interesați de procedura de implant de păr apelau la clinicile de peste hotare. Ei, iată că acum lucrurile stau diferit. Avem în țară clinică de renume unde pacienți din toată lumea vin pentru a-și soluționa problema lipsei părului. Este vorba de clinica din București. Dr. Felix Hair Implant, cea care poartă numele medicului specialist la care apelează implicit vedetele.

La o simplă privire pe pagina oficială, respectiv Drfelixhairimplant.ro, descoperim că și nume mari din showbiz au apelat la acest medic. Rezultatele vorbesc de la sine, așadar nici nu mai încape vorba ca această procedură este una necesară și cu rezultatele mult sperate. Se distinge clar că părul care va crește după această intervenție acoperă toată zona depletată. Desigur, fiecare caz este diferit, însă grație metodei la care recurge medicul – Q-FUE – toată procedura este manuală. Asta înseamnă atât extracția, prelevarea de foliculi, cât și implantarea acestora. Ceea ce va permite medicului să aleagă unghiul perfect de implantare, astfel încât atunci când atunci când părul va crește, acesta să aibă un aspect total natural.

Te întrebi cât te costă să îți recapeți podoaba capilară?

Greu de spus și asta pentru că fiecare caz este diferit. Este vorba de dificultatea cazului și de severitatea situației fiecărui pacient. De asemenea, depinde câți foliculi și de ce calitate poate medicul să extragă de la pacient. În cazuri mai severe, în această clinică se poate apela la varianta pacient compatibil.

Desigur, costul trebuie să includă și îngrijirea pre și post operatorie, există protocol medical strict, deși pacientul se poate întoarce imediat după la activitățile sale. Pentru o estimare de costuri este de preferat să te adresezi echipei și să programezi un consult. Acest lucru se poate întâmplă și online, iar informații în acest sens sunt în pagina oficială.


Contact:

client@drfelix.ro
0720254368

s-ar putea sa-ti placa