Acasa Diverse Daca ai un MacBook Pro vechi si iesit din garantie, Apple il repara gratuit

Daca ai un MacBook Pro vechi si iesit din garantie, Apple il repara gratuit

by Dragos Schiopu

Cei de la Apple au fost loviti de o multime de sesizari in legatura cu placile video de la MacBook Pro care s-au defectat. Astfel in urma acestor sesizari a aparut o campanie de reparatii gratuite pentru MacBook Pro-urile care au iesit din garantie.

Nu trebuie sa uitam de faptul ca MacBook Pro este un produs Apple care s-a bucurat si continua sa se bucure de o multime de vanzari astfel incat il putem numi un produs de succes. Totusi acesta nu este inca perfect deoarece dea lungul timpul au prezentat mai multe probleme precum petele de pe ecran, incalzirea bateriei iar acum problemele cu placile video. Totusi este de apreciat faptul ca Apple continua sa imbunatateasca MacBook Pro-urile astfel incat clientii sa fie cat mai multumiti de achizitia lor.

De curand a inceput un program de reparare gratuita a tuturor produselor defectate si indiferent daca laptopul tau mai dispune sau nu de garantie, acesta va fi reparat gratuit. Totusi acesta trebuie sa aiba o diagonala de 15 sau 17 inch si sa fie produs intre anii 2011 si 2013.

Acest program a inceput astazi in SUA si Canada iar saptamana urmatoare acesta se va extinde la nivel mondial. Clientii vor putea sa-si repare gratuit MacBook Pro-urile in orice service oficial Apple. Nu trebuie sa uitam sa specificam si faptul ca daca inainte ai platit pentru repararea unor probleme mentionate mai sus, atunci iti poti primi banii inapoi. Mai multe detalii gasiti si pe site-ul oficial Apple.

macbook-pro

 

s-ar putea sa-ti placa