Acasa Diverse Cum sa ai un colt de rai intr-o sticla?

Cum sa ai un colt de rai intr-o sticla?

by Dragos Schiopu

Te-ai gandit vreodata ca iti poti crea propriul colt de rai intr-o simpla sticla? Daca nu te-ai  gandit niciodata la acest lucru atunci afla ca poti sa-ti concepi propriul ecosistem intr-o sticla. Cu alte cuvinte poti cultiva plante intr-un spatiu inchis, spatiu pe care il vei uda doar o singura data.

De fapt iti vei uda plantutele din sticla in momentul in care le plantezi acolo, caci dupa aceea mediul lor va fi un vid. Probabi ca acum esti uimit si nu prea iti vine sa crezi ca se intampla astfel de lucruri. Si pentru ca imi place sa te informez asa cum trebuie si sa-ti las toate detaliile legate de aceasta problema, am sa-ti las mai jos un filmulet care sa-ti demonstreze ceea ce eu am spus.

https://www.youtube.com/watch?v=VPog7W7J5ps

Sper ca acum dupa ce ati vizionat acest filmulet ati inteles despre ce este vorba. In principiu daca iti doresti si esti capabil sa oferi tot ce este necesar unui astfel de mediu unor plante, atunci ai posibilitatea sa le vezi cum se dezvolta si cum in timp se pot multiplica. Nu este imposibila viata intr-un astfel de mediu pentru plante deoarece ele pot evolua cu ajutorul luminii de la soare, caci avand lumina au parte si de caldura si de procesul de fotosinteza, astfel incat se asigura si apa necesara, cat si procesul de dezvoltare a plantei.

Nu stiu cat va tenteaza pe voi sa incercati asa ceva, dar eu una am sa fac in curand un astfel de experiment caci vreau sa-i urmaresc evolutia si in acelasi timp sa ma bucur de realizarea mea. Bineinteles ca acest lucru nu am cum sa-l fac daca nu stiu detalii despre cum as putea planta intr-o sticla si mai ales daca nu stiu de ce produse am nevoie pentru un astfel de experiment. Iar in acest moment am avut curiozitatea sa caut informatii despre acest lucru si le-am gasit in urmatorul material video.

Cam in acest mod ar trebui si eu sa-mi pregatesc propria mea sticluta cu plante. Caci da, imi doresc foarte mult sa fac asta si am zis sa impartasesc cu voi una dintre dorintele mele. Cat de curand voi face asta si atunci cand am sa fac asta am sa va las tot aici o parte din dovezi.

s-ar putea sa-ti placa