Acasa Telefoane Cum atrage Samsung Galaxy S8 fanii Note 7?

Cum atrage Samsung Galaxy S8 fanii Note 7?

by Dragos Schiopu

Se pare ca sud-coreenii de la Samsung vor sa lanseze pe piata o noua provocare pentru a atrage fanii Note 7. Dupa tot acel fiasco legat de Note 7 si returnarea acestora, Samsung vrea sa lanseze pe piata o noua varianta a lui Galaxy S8.

De fapt se zvoneste ca Samsung Galaxy S8 ar putea avea un ecran de 6.2 inch tocmai pentru a atrage clientii de Note 7. Ceea ce nu este foarte clar este faptul ca inca nu se cunoaste daca vor folosi pentru Galaxy S8 si S Pen pentru el.

Putem spune de asemenea ca practic se va intampla cam exact acelasi lucru de care au avut parte si anul trecut clientii de Galaxy. Se va intampla exact ceea ce s-a intamplat si cu Galaxy S6 Edge si cu Galaxi S6 Edge Plus. Singura diferenta dintre atunci si acum ar fi aceea ca dimensiunile de anul trecut pentru S6 Edge si S6 Edge Plus erau relativ mici, spre exemplu 5.1 inch pentru primul si 5.5 inch pentru Plus.

https://www.youtube.com/watch?v=Gna5Hpbgk5o

De aceasta data pentru Samsung Galaxy S8 se speculeaza a avea doua variante. Varianta mai mica de 5.5 inch si varianta mai mare de 6.2 inch. Si pentru ca mai devreme am amintit de Note 7 tot la nivel de zvon circula si informatia ca se lucreaza si la Note 8.

Dar pana vom avea parte de informatii concrete si oficiale va mai dura ceva timp. Insa imediat ce vom afla informatii noi despre aceste produse o sa vi le aducem si voua la cunostiinta intr-un timp cat mai scurt si pe cat de rapid putem.

s-ar putea sa-ti placa