Acasa Jocuri Cum alegi meciurile zilei? Vezi aici biletul zilei la pariuri format din două meciuri

Cum alegi meciurile zilei? Vezi aici biletul zilei la pariuri format din două meciuri

by Dragos Schiopu

Alt an, alt plan. Dacă până acum plănuiai să încerci, însă ai tot amânat acest lucru, poate că acum e timpul să încerci. Te informezi și dai drumu la treabă. Despre ce este vorba? Despre pariuri și cum să îți crești șansele ca biletul zilei să fie unul bine gândit, câștigător.

Să vorbim despre biletul zilei! Vezi aici biletul zilei la pariuri format din 2 meciuri și cum să alegi aceste meciuri.

Ponturile zilei

În biletul zilei vei include unele dintre cele mai bune ponturi ale zilei respective. Desigur, vei vedea că sunt atât de multe evenimente, încât nu ai cum să nu fii confuz despre alegerea pe care o vei face. Unii îți vor spune verzi și uscate, dar credem că este important să știi despre următoarele aspecte:

  • Alege doar un singur tip de sport

Știi cum se spune, pariază doar pe ceea ce știi mai bine. Câștigă detașat în popularitate sportul rece și anume fotbalul. E greu de crezut că te poți transforma în specialist în orice tip de sport, așadar încearcă să nu migrezi prea des. Axează-te pe ceea ce știi mai bine. Desigur, totuși dacă ești fan al fotbalului și într-o zi nu sunt meciuri, evita să pariezi atunci decât să alegi ceva la întâmplare, mai ales la sporturi despre care nu ai prea auzit, pe care nu le urmărești în mod obișnuit.

  • Alege echipele constante

O altă așa-zisă regulă, deși este una nescrisă, este să eviți elementele surpriză. La un pariu 1×2 să spunem, din fotbal, evita echipele cu evoluție oscilantă. Dacă în ultimele sale 10 meciuri spre exemplu a avut tot felul de surprize, este de evitat. Altfel ai fi naiv făcând o astfel de alegere. Speranța că va juca mai bine pur și simplu nu este de abordat.

  • Evită meciurile fără miză și derby-uri

La meciuri locale sunt toate șansele ca ambele echipe să își propună să se autodepășească, așadar nu ar fi tocmai de luat în calcul aceste meciuri. Mai punem la socoteală și condițiile de meci, dacă va fi o ploaie torențială spre exemplu, este de evitat să pariezi pe acel meci. Desigur, includem aici și alte condiții speciale, caniculă sau alte situații de stres.

La biletul zilei meciurile alese sunt o adevărată provocare față de pariurile single. Ai mai multe selecții, iar dacă pierzi cu una, practic pierzi tot biletul. Alege deci doar în ceea ce ai încredere sporită, chiar dacă asta înseamnă să alegi o cotă mai mică. Desigur, nici foarte mici, pentru că nu merită pe termen lung.

Pentru cei care încă sunt într-o continuă căutare o recomandare este cota2.ro, portal din cadrul căruia vor găsi informațiile necesare pentru a începe această experiență a parierii. Sunt aici și ponturile zilei și informații din diverse sporturi, astfel încât să diversifici interesele tale sportive. Ai tutoriale și practic un ghid complet despre pariere, dacă vei dori să dai start acestui hobby.

Contact: catalin.mihalache@cota2.ro

s-ar putea sa-ti placa