Acasa Telefoane Compania Samsung ar putea lansa o editie premium pentru S5

Compania Samsung ar putea lansa o editie premium pentru S5

by Dragos Schiopu

Galaxy-S5-Prime-600x340

Cei de la Samsung se pregatesc sa lanseze o versiune premium pentru device-ul lor cu android. Galaxy S5 ar putea primi un fratior ceva mai dotat din punct de vedere al caracteristicilor si componentelor.

Noua versiunea la care s-au gandit cei de la Samsung, va avea inclusiv un display QHD, care va oferi o experienta mult mai buna din punct de vedere grafic asupra tuturor activitatilor care se desfasoara pe un Android.

Datorita unor caracteristici oferite pe site-ul Samsung, au aparut tot felul de presupuneri precum ca „SM-G906S/K/L ar fi urmatorul in bransa, totodata lasand sa se inteleaga ca e vorba despre un Samsung Galaxy S5 Prime.

Conform unor informatii scapate pe internet, urmatorul device lansat de catre cei de la Samsung va avea un display de 5,2 inch QHD, 3GB de memorie RAM cu un procesor Qualcomm Snapdragon 805 si chipset hexacore Samsung Exynos, in functie de locatia in care va fi vandut.

Lansarea acestuia ar putea avea loc undeva prin luna iunie a acestui an, iar zvonurile care sunt lansate acum pe internet ar putea deveni realitate.

s-ar putea sa-ti placa