Acasa Diverse Cele mai recente probleme intampinate de Android

Cele mai recente probleme intampinate de Android

by Dragos Schiopu
Android

Se pare ca in urma cu cateva luni s-a realizat un studiu cu privire la aplicatiile din Android, ce permit si afiseaza reclame sau filme in fundal. Cu toate ca rezultatul obtinut nu este asa cum si-au putut imagina acele persoane ce isi doresc securitate si intimitate, poti avea parte de asta doar daca esti foarte atent la aplicatiile problema.

Pentru a fi in siguranta si pentru a pastra intimitatea trebuie sa fii foarte atent la aplicatiile pe care le instalezi in propriul tau telefon. Astfel ca aproape fara sa vrei vei accepta conditiile unor aplicatii ce iti vor accesa reclame in fundal sau va descarca anumite poze pe care tu nu ti le doresti. In timpul studiului si al analizarii s-au descoperit o multime de aplicatii ce pacalesc utilizatorii.

Care este metoda prin care aceste aplicatii devin adevarate probleme?

Ei bine, acestea, aplicatiile ruleaza in fundal in momentul in care utilizatorii nu mai folosesc nici tableta si nici smartphone-ul lor. Prin urmare aceste aplicatii consuma energia bateriei, dar si traficul de date pe care il folosesti pe aceste device-uri, fara ca macar tu, utilizator, sa stii de acest lucru.

Se spune ca aceste aplicatii care nu sunt deloc sigure, si pe care le poti descarca direct din Google Play au generat venituri de milioane de dolari pentru acei hackeri, ce le folosesc in acest mod fraudulos. S-a mai spus si faptul ca cele mai multe aplicatii ce va pot produce neplaceri, de obicei, sunt cele ce sunt oferite gratuit pentru utilizatorii de Android.

s-ar putea sa-ti placa